26 / 04 / 2024

vasinin yetkileri sınırlı mı

vasinin yetkileri sınırlı mı

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde vasinin yetkilerini kaleme aldı. Peki vasinin yetkileri sınırlı mıdır? Vasi miras üzerinde hak talep edebilir mi? İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Qadraj Gözdağı'nda sınırlı sayıda daire için yüzde 30 indirim fırsatı! 

Qadraj Gözdağı projesinde sınırlı sayıda daire için geçerli yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Qadraj Gözdağı projesinde indirimli konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki faaliyet karı ne kadar?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

Şeker GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

İŞ GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Kirada yüzde 25 sınırı ne zaman sona erecek? Hapis cezası geliyor!

Milyonlarca kiracıyı ve ev sahibini yakından ilgilendiren 1 Temmuz 2023 tarihinde sona ermesi beklenen kira zammı sınırlaması TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 11 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe giren kira artış sınırlamasıyla yalnızca zam oranı değil daha sert yaptırımlar planlanıyor.

vasinin yetkileri sınırlı mı Haberi

vasinin yetkileri sınırlı mı

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde vasinin yetkilerini yazdı. Peki vasinin yetkileri sınırlı mıdır? Vasi miras üzerinde hak talep edebilir mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Tamer Heper'e bir okuyucusu, "Size geçtiğimiz 20 Aralık tarihinde bir e-posta göndermek sureti ile anneme vasi tayin edildiğini belirtmiştim. Vasinin annemin mal ve parası üzerinde işlem yapma yetkisi olup olmadığını ve vasinin annemin mirası üzerinde hak talep etme durumu yani benim mirasçılığımın olumsuz etkilemesinin mümkün olup olmadığını sormuştum. Bugüne kadar köşenizde yer vermediniz, dolayısıyla bu e-postamın size ulaşıp ulaşmadığını merak edip tekrar yazmak ihtiyacı duydum. Bilgilendirmenizi rica ediyorum" sorusunu yöneltti. 

İşte Tamer Heper'in yanıtı...

Okuyucumun imzası ile yanıt verip vermediğimi hatırlamıyorum ama çok benzer konularda birkaç yazımın çıktığını hatırlıyorum. Birbirine çok benzer sorulara...