26 / 04 / 2024

vedat bilgin asgari ücret

vedat bilgin asgari ücret

Asgari ücrete yapılacak ek zam öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den peşe peşe sıcak adımlar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, dün yaptığı konuşmada ek zammın miktarının açıklanacağı tarihi duyurmuştu. Bilgin açıklama öncesi diplomasi trafiğini sıklaştırdı.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete ara zam miktarının açıklanacağı tarihi duyurdu

Hükümetin asgari ücrete yapacağı ara zamla ilgili çalışmalar son şeklini aldı. Kamuoyunda asgari ücrete yapılacak zamla ilgili haberler gündemin ilk sıralarını meşgul ederken herkesin merakla beklediği tarihi Bakan Bilgin duyurdu. İşte detaylar...

Zamlı asgari ücretin miktarı belli oldu! Bakın kaç lira fark edecek?

Asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde enflasyon karşısında eridi. Hükümet asgari ücrete ara zam formülüne ilk başlarda soğuk baksa da Temmuz'da yeşil ışık yaktı. Peki rakam kaç lira olacak? Detaylar belli oldu..

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Asgari ücret için öngörülen rakam dudak uçuklattı! Temmuz ayında yer yerinden oynayacak

Milyonlarca personelin gözü Temmuz'da asgari ücrete yapılacak zamma çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 'kesin' asgari ücret açıklamasının akabinden iş dünyası ve sendikalar da asgari ücret ile alakalı görüşlerini dile getirdi.

Asgari ücret zammında geri sayım! Bu rakam ilk defa söylendi! Asgari ücret ne kadar olacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini resmen duyurdu. Peki asgari ücret ne kadar olacak?

Seçim sonrası asgari ücrette son durum ne? Temmuz'da ara zam olacak mı? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından gözler asgari ücrete yapılacak ara zamma çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir televizyon programında asgari ücret zammı için tarih vermişti. Peki asgari ücrete zam

Asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı televizyon programında asgari ücretle ilgili soruları yanıtladı. İşte asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Son Dakika! Bakan Bilgin asgari ücret için rakam verdi; İşte yeni asgari ücret

CNN Türk canlı yayına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret açıklaması geldi. Temmuz ayında yapılacak olan ara zamla ilgili konuşan Bakan Bilgin net açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Bakan Bilgin'den müjdeli haber geldi! Memur, asgari ücretli, emekliler bu habere hemen bakın

Bakan Bilgin milyonlarca çalışana güzel haberi verdi! 'Birikmiş ödenecek' Memur, asgari ücretli, emekli... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir canlı yayında açıklamalar yaptı. 100 bin kişilik taşeron işçiyle alakalı uygulamaların olacağını ve memurlarla alakalı ciddi bir düzenleme ya

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: EYT'lilere mağduriyeti gidereceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olarak bilinen ve başvuru işlemlerini tamamlamış olmalarına rağmen hala emekli maaşı bağlanmayan kişilere sevindirici bir haber verdi. İşte detaylar...

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Asgari ücret zammında flaş tahmin! Bu tutar vatandaşı sevindirecek

Asgari ücret zammında flaş gelişme. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ara zam konusunda çalışmaların hazır olduğunu ifade etti. Peki temmuz ayı zammı için en güçlü beklenti ne? Konuyla ilgili uzman isim çarpıcı tahminler yaptı. İşte tüm detaylar...

100 bin işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin açıkladı! Detaylar tek tek belli oldu!

100 bin işçiye kadro düzenlemesini kapsayan kanunun TBMM’nin açılmasından sonra ilk gündem maddeleri arasında yer alması öngörülüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. İşte, 100 bin işçiye kadro konusunda merak edilen detaylar!

Türkiye tarihinin en yükseği olacak! Asgari ücrette rakam belli

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ÜLKE Tv canlı yayınında memur-emekli zammı, taşeron işçilere kadro ve asgari ücret konusunda değerlendirmeler yaptı. Bakan Bilgin asgari ücretin Türkiye tarihinde en yüksek seviyesine çıkacağını açıkladı.

Asgari ücret netleşiyor! Bakan ilk tüyoyu verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Bilgin asgari ücret konusunda çok önemli bir detay paylaştı.

vedat bilgin asgari ücret Haberi

vedat bilgin asgari ücret

Asgari ücrete ek zam çalışmalarında diplomasi traifği tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz' açıklaması sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı asgari ücrete ek zam çalışmasında ilgili sendikalarla bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Asgari ücrete ek zam miktarına ilişkin ilk dikkat çeken açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan gelmişti. Kurtulmuş, asgari ücrete ek zam miktarının yüzde 40 civarında olacağını ifade etmişti.

Hükümetin tepe yönetiminden asgari ücret artışına ilişkin gelen açıklama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de sahneye çıkarak yapılacak miktarının kamuoyuna açıklanacağı tarihi bildirdi.

Bakan Bilgin, “Tamamlandığı zaman önümüzdeki hafta başında veya hafta ortasında bunu da kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Asgari ücrete yapılacak ek zama ilişkin çalışmasına nihai şekli veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ilk kabine...