18 / 04 / 2024

vedat ergin

vedat ergin

Edirne'de, 2007-2008 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala üniversite öğrencilerinin ev tutma telaşı başladı.

Çalışanlara müjdeli haber! Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Çalışma saati 6 saat mi olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanın yüzünü güldürecek açıklamada bulundu. Bakan Bilgin günlük mesai saatlerinin yeniden ele alınması gerektiğini söyleyerek çalışma saatinin 6 saat olmalı dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Vedat Bilgin’den emeklilere temmuz ayında ek düzenleme müjdesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Vatandaşın pazardaki alım gücünü ölçüyoruz. Temmuz’da emekçileri koruyacak bir asgari ücret belirleyip, emekliler için de düzenleme yapacağız” dedi.

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Vedat Aksel Alaton kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko holding A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Vedat Aksel Alaton kimdir? Vedat Aksel Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vedat Aksel Alaton'un eğitim  hayatı nasıldı?  İşte Vedat Aksel Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

SONDAKİKA: Vedat Bilgin'den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!

Sondakika...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını açıkladı. Hemen ayrıntılara bakın...Son dakika...

EYT için son sözü Bakan Vedat Bilgin söyledi! Tarihi duyanlar dondu kaldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) bekleyişi bir türlü bitmek bilmiyor. Kendilerine, yeni yıla girmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjde verilen EYT’liler, düzenlemenin yasalaşmasını beklerken, bu kez de Bakan Vedat Bilgin’den bir tarih açıklaması geldi.

Asgari ücret hakkında Bakan Vedat Bilgin'nden şok açıklama!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, zam oranıyla ilgili "Yüzde 50 zam olur mu?" sorusuna "Hayali değil gerçekçi bir rakam üzerinde durmak lazım" yanıtını verdi.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesini Aralık’ta Meclis’ten geçirip 2023’te uygulayacaklarını duyurdu.

Bakan Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Vedat Bilgin'den flaş açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekçileri, esnafı ve çalışanları koruyacaklarını söyledi.

EYT’de hiçbir formül doğru değil! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin açıkladı! EYT’nin çözümleri ne zaman açıklanacak?

EYT, Türkiye’nin en önemli gündem konularından biri halindeyken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, basında yer alan formüllerin doğru olmadığını dile getirerek, açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Asgari ücret zammında yeni gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir programda asgari ücrete yılbaşında gelecek olan zam ile alakalı konuştu. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte detaylar…

Flaş haber: Bakan Vedat Bilgin'den EYT'liler için tarih geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma grubu oluşturulduğunu ifade ederek EYT'liler için tarih verdi.

vedat ergin Haberi

vedat ergin


Edirne'de öğrenciler yurtlar yerine, daha özgür bir ortamda "öğrencilik hayatı" geçirmek için evde kalmayı tercih ediyorlar.


Edirne Emlakçılar Odası Başkanı Vedat Ergin, yaptığı açıklamada, Edirne'de kiraların öğrencilere endeksli olduğunu belirterek, "Edirne'de bir daire 300-500 YTL arasında kiraya veriliyor. Öğrencilerin ev aramaya başlamasıyla ev kiraları yükselmeye başladı. Edirne'de yurt sıkıntısı olmamasına rağmen, öğrenciler daha özgür bir ortamda yaşamak için evleri tercih ediyor" dedi.


-TOPLU YAŞAMDA AVANTAJ VE DEZAVANTAJLAR -


Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Süleyman Doğan da öğrencilik yaşamı sırasında toplu yaşamların avantajlarının olduğu kadar dezavantajlarının da olduğunu belirtti.


Kiranın paylaşılması noktasında ortak payda da buluşan öğrencilerin zaman zaman kültürel farklılıklardan kaynaklanan sorunlar yaşayabildiğini anlatan Doğan, şunları kaydetti: "Öğrenciler kiraların yüksek olmasından dolayı beraber...