26 / 04 / 2024

vefa group Nestavilla

vefa group Nestavilla

Türkiye'de 22 yıldır prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa Group, pratik hazır konut çözümleri sunan Nestavilla markası için bayilik veriyor

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Nestavilla ile bu yaz çok uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz!

Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, bu yaz tatilinizi kendi yazlığınızda geçirme fırsatı sunuyor. Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group Nestavilla'da 26 bin TL'ye! Metrekaresi 285 lira!

Uygun konut kredisi faiz oranları ile konut kredisi kapsamındaki konut ipotekli kredi kullanılarak ya da pratik hazır konutun yapılacağı arsanın üzerinden kredi kullanılarak Nestavilla sahibi olunabiliyor...

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı

Life İn Vera'nın son durumu havadan görüntülendi!

Vefa Group imzası taşıyan Life İn Vera projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Vefa Group, Gabon'a 564 konutluk yaşam alanı kuruyor!

Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor...

Vefa Group markası Steelife, Gabon'da dönüşüm sağlıyor!

Vefa Group’un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuruyor.

vefa group Nestavilla Haberi

vefa group Nestavilla

Türkiye'de 22 yıldır prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa Group, pratik hazır konut çözümleri sunan Nestavilla markası için bayilik veriyor.

Geleneksel yapı sistemlerine kıyasla çok daha ekonomik ve estetik çözümler sunan Nestavilla, depreme dayanıklı sağlam yapısı ve hızlı üretim imkanı ile ev sahibi olmak isteyenler tarafından gün geçtikçe daha da fazla talep görüyor.

Pratik hazır konut çözümlerine bugünden yatırım yapmak, sağlam bir ortaklığa imza atarak hızla kazanmak isteyenleri Vefa Group, irtibata geçmelerini istiyor.

...