25 / 04 / 2024

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı



Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, en fazla tercih edilen modellerinden Sardunya'yı 6 bin 500 lira peşinattan sonra ayda 840 lira taksit imkanıyla satışa sundu.

     Vefa Group'tan yapılan açıklamaya göre, arsa hazır olduğu takdirde 15 günde kurularak yazlık ev sahibi olma imkanı sağlayan Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı.

     Peşin fiyatı 36 bin 500 lira olan Sardunya modelinin taksitli ödeme seçenekleri de bulunuyor, 91 metrekarelik Sardunya 6 bin 500 lira peşinattan sonra ayda 840 lira taksitle alınabilecek.

    

     -Kısa sürede kurulum-

    

     Nestavilla'da kişiye özel projeler de tasarlanıp üretilebiliyor. Konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 ile 45 gün arasında değişiyor. Başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinin iklim koşullarına uygun olarak üretilen Nestavilla, aynı zamanda kolayca sökülüp taşınabiliyor.

     Nestavilla'da metrekaresi 250 liradan başlayan ekonomik seçenekler de yer alıyor. Binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunan Nestavilla, binaları yüksek izolasyon değerlerine sahip olan hafif malzemeler kullanarak ürettiği için daha az temel ve konstrüksiyon maliyetine ihtiyaç duyuyor. Bu da ekonomik bir çözümün ortaya çıkmasını sağlıyor.

     Nestavilla'nın farklı modelleri, firmanın Pendik'teki showroomunda görülebiliyor.

AA


Geri Dön