19 / 04 / 2024

Vefa prefabrik istanbulda şirket kurdu

Vefa prefabrik istanbulda şirket kurdu

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa, Afganistan'da prefabrik binalar inşa edecek!

2023 yılında sektörün en çok tercih edilen lider oyuncusu olmayı hedefleyen Vefa, Afganistan’da know how ihraç ederek fabrika kuruyor. Vefa, Afganistan ile ülke genelinde prefabrike binalar inşa edebilecek bir fabrika kurmak üzere sözleşme imzaladı.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

Vefa Prefabrik, ikinci İSO 500'de 79. sıraya yerleşti!

Vefa, lokomotif şirketi ile İSO tarafından hazırlanan ve her yıl düzenli olarak açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bu yıl da yükselerek 79. sıraya yerleşti.

Vefa Holding, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyor!

Prefabrik ve çelik yapı sektöründeki faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, entegre çözümler sunuyor. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, teknolojisini ihraç etmeyi planlıyoruz dedi...

Turan Koçyiğit: Vefa Prefabrik Ortadoğu ve Afrika'da güçleniyor!

Prefabrike ve çelik yapı sektörü markalarından Vefa, yurtdışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa, ihracattaki gücünü TİM’in ilk 1000 ihracatçı listesine giren şirketi ile tescill

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda!

Vefa, beş markası ile Yapı Fuarı’nda. Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katıldı.

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

Vefa Prefabrik, ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunuyor!

2014’e güçlü giren Vefa, beş farklı üretim tesisi ile ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan bir holdinge dönüştü. Vefa, dünyaya sunduğu çözümlerin yanında artık teknolojisini ve üretim altyapısını da ihraç etmeye hazırlanıyor.

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Vefa Holding, Kenya'nın batısında 2 bin konut üretecek!

Vefa Holding prefabrik konut üretmek için rotayı Kenya'nın batısına çevirdi. Ülkede 4.2 milyonluk yatırım yapmayı planlayan şirket Kakamega, Vihiga, Bungoma ve Busia şehirlerinde toplam 2 bin konut üretecek

Sakarya'daki prefabrik evler kaldırılıyor!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde Sakarya’da evleri yıkılan depremzedeler için Dernekkırı ve Alancuma bölgelerine kurulan prefabrik evler, depremin 14. yıl dönümünde kaldırılıyor. 14 yıldır tüm uğraşlarına rağmen prefabrikler tamamen kaldırılamamıştı...

Selka Prefabrik faaliyet alanını genişletecek!

İnşaat sektörü başta olmak üzere madencilik, petrol ve yazılım şirketleriyle faaliyet gösteren Selka Şirketler Grubu, Selka Prefabrik şirketiyle de prefabrik sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor. Selka Prefabrik faaliyet alanını genişletecek...

Vefa prefabrik istanbulda şirket kurdu Haberi

Vefa prefabrik istanbulda şirket kurdu


Prefabrike ve çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa, Teknopark İstanbul'da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Vefa Prefabrik Başkanı Orhan Güner, şimdiye kadar holding bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi'ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti. 

Güner "Böylece pek cok kritik alanda ülkemizin teknoloji ihtiyaçlarına çözümler üretebileceğiz. Bundan böyle ileri teknoloji malzemeleri alanında ar-ge yapmak, ürünlerde alternatif ve yeni malzeme denemeleri yaparak savunma sanayine yönelik yeni ürünler geliştirmek, ürünlerde katma değeri yükseltecek çalışmalar yürütmek ve yenilenebilir enerji alanında çalışmalar yapmak istiyoruz" diye...