24 / 04 / 2024

Vefa Teknopark istanbul

Vefa Teknopark istanbul

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.

Intertech Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı!

Başta finans olmak üzere pek çok sektör için teknoloji alanında çağdaş ve etkin çözümler üreten Intertech, Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı..

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Teknopark otel, ofis, otopark ve meydan projesi ihaleye çıktı!

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'ın 4 yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri ihaleye çıktı. Yap İşlet Devret usulüyle 24 ayda inşa edilecek olan projede işletme süresi 25 yıl.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Teknopark İstanbul'a çevre dostu sertifikası!

85 firmaya ev sahipliği yapan Teknopark İstanbul, Altensis rehberliği kapsamında yeşil bina sertifikasına kavuştu. Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcak teknolojiye daha fazla yatırım yapılacağını açıkladı.

Teknopark İstanbul yeşil bina sertifikası aldı!

5 firmaya ev sahipliği yapan Teknopark İstanbul, Altensis rehberliğinde yeşil bina sertifikası aldı. Altensis Kurucu Ortağı Emre llıcalı, çevre dostu bina kriterleri esas alınarak tasarlanan Teknopark İstanbul'un, düşük işletme, enerji ve operasyon giderl

Teknopark İstanbul LEED Gold sertifikası aldı!

85 firmaya ev sahipliği yapan Teknopark İstanbul, Altensis danışmanlığında, yeşil bina anlayışı nedeniyle LEED Gold sertifikasını aldı. LEED Master Site yönetimini de yine kendilerinin yapacağı belirtildi.

İnegöl teknopark ile kabuk değiştirecek!

Ar-Ge ve yenilikçilik kapasitesini geliştirmeye odaklandıklarını vurgulayan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, BEBKA’nın desteklediği teknopark projesi ile İnegöl’ün rekabet gücünü artıracaklarını söyledi

Samsun Vefa Camii açıldı!

Çarşamba Belediyesi tarafından Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde yaptırılan Vefa Camisi bugün cuma namazı ile ibadete açıldı...

Erciyes Teknopark alanında sınır değişikliği!

Bakanlar Kurulu'nun Erciyes Teknopark, Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB-2 alanının sınırlarının değiştirilmesi kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Erciyes Teknopark TGB-2 alanının yeni sınırları...

Vefa Salman: Yolava'da turizm için 40 projeye düğmeyi bastık!

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Vefa Teknopark istanbul Haberi

Vefa Teknopark istanbul

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün yenilikçi markası olan Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji şirketi kurdu. Vefa Başkanı Orhan Güner, şimdiye kadar holding bünyesinde çalışmalarını sürdüren İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni şirkete dönüştürerek kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını kaydetti.


Vefa, Teknopark İstanbul’da inovasyon ve teknoloji geliştirme şirketi kurdu.


Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, holdingin merkezine konumlandırdıkları ve görevi kurum içindeki tüm birimler ile etkileşimi sağlayarak inovasyon çalışmalarını yürütmek olan İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’ni Teknopark İstanbul’a taşıdıklarını ve şirketleşme sürecini tamamladıklarını söyledi.


Vefa’nın İnovasyon ve Teknoloji Geliştirme Birimi’nde akademik düzeyde çalışmalara imza atmış mühendis, mimar ve endüstriyel tasarımcılardan oluşan geniş bir ekibin olduğunu kaydeden Güner, “Ayrıca danışmanlar ve akademisyenler ile işbirlikleri yaparak onları da...