29 / 03 / 2024

Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı mı

Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı mı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Gram altın ABD'de borç tavanı tasarısının Kongre'den geçtikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın yeni rekorlara koşuyor...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Bodrum Amerikan Hastanesi açıldı!

Bodrum'da Vehbi Koç Vakfı bünyesinde inşaatı ve tadilatı tamamlanan Bodrum Amerikan Hastanesi hizmete açıldı.

Arter Eylül'de kapılarını açıyor!

2010 yılında açılan Arter Dolapdere'deki yeni binasına taşındı.Tamamı Vehbi Koç Vakfı tarafından karşılanan bir yatırımla hayata geçirilen Arter, Eylül 2019’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı mı Haberi

Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı mı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Fuar Kongre Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılışta konuşan Varank, Eskişehir'in 50 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürmek için bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kentin geniş kapsamlı ilk fuar ve kongre merkezini hizmete sunmanın sevinci içinde olduklarını kaydeden Varank, "Coğrafi açıdan ülkenin kavşak noktası olan Eskişehir, tarihsel anlamda da kültür ve eğitimde dünyanın kavşak noktalarından biridir. Yunus Emre, Nasreddin Hoca, Şeyh Edebali, Aziz Mahmud Hüdayi gibi ilim ve gönül erleri bu topraklarda yetişti. Şeyh Edebali'nin saçtığı tohum Osmanlı gibi bir cihan devletine dönüşüp, asırlarca hüküm sürdü. Yunus Emre'nin hikmetli sözleri, Nasreddin Hoca'nın bilgeliği sınırları ve asırları aşıp tüm dünyada karşılık buldu....