23 / 04 / 2024

Velia Port çerkezköy iletişim

Velia Port çerkezköy iletişim

Veliköy Velia Port satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+2 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Ayaroğlu İnşaat imzası taşıyan projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Çerkezköy Kızılpınar'a okul inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programlarında mesaiye Çerkezköy ilçesinde başladı. Albayrak, Kızılpınar mahallesine yapacakları okulun temelinin 5 Şubat 2016 tarihinde atılacağını söyledi.

Çerkezköy Tepe Camii'nin çevre düzenleme çalışmaları tamam!

Çerkezköy Tepe Camii’nin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caminin bahçesini kilit parke taşlarla kaplayan ekipler, yakın zamanda çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Akiş GYO Çerkezköy Tesis'in değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıÇerkezköy Tesis'ine ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun yayınladığı değerleme raporu..

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Veliköy Velia Port satılık!

Veliköy Velia Port satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+2 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Ayaroğlu İnşaat imzası taşıyan projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Çerkezköy'e kapalı düğün salonu yapılacak!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Vatan Caddesi üzerine kapalı düğün salonu yapılacağı duyuruldu. İşte kapalı düğün salonunun detayları...

Çerkezköy'e kültür merkezi ve kapalı spor salonu geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

Çerkezköy'deki 30 yıldır boş duran alana iş merkezi geliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Velia Port çerkezköy iletişim Haberi

Velia Port çerkezköy iletişim

Velia Port Konutları Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Veliköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Organize Sanayi Bölgesi’nin hemen yanında olan proje 320 adet daireden oluşuyor. 


Veliköy Velia Port satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul’a 45 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


Ayaroğlu İnşaat imzasıyla yükselen Velia Port Evleri için 20 bin TL peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 36 ay vadelendiriliyor. Proje 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks konut tipleri sunuluyor. 


Velia Port Çerkezköy'de tenis kortu, yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness center ve açık otopark gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Veliköy Velia Port satılık konut fiyatları 1 oda 1 salonlarda 89 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 149 bin TL, 3 oda 1 salonlarda ise 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Velia...