26 / 04 / 2024

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi

1948 yılında mülkiyeti Yusuf İzzeddin Efendi'nin mirasçılarına ait olan KüçükÇiftlik Park'ta, arazi sahipleri, lunapark ve gazino kurmak istemişler. Mali vaziyetinden dolayı parkı istimlak edemeyen Belediye, arazi sahipleri tarafından gelen teklifi değerl

Prof. Dr. Yusuf Kaderli tek tek açıkladı: Borsa 4 binin altına düşer, dolar 24-25 TL'ye yükselir!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli, borsa ve dolar ile ilgili öngörülerini peş peşe açıkladı. İşte o rakamlar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Defne Samyeli, ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat ödeyecek!

Eski sunucu Defne Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'dan 20 bin TL tazminat aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Samyeli'nin ev sahibi Yusuf Araz'ın iftira attığıyla ilgili somut bir delile rastlanmadığı ifade edildi.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Yusuf Araz, kirasını ödemeyen Defne Samyeli'yi icraya verdi! 

İş insanı Yusuf Araz, kiracısı olan Defne Samyeli'yi kirasını ödemediği gerekçesiyle icraya verdi.

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi Haberi

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi



KüçükÇiftlik Park


Arazi sahipleri Lunapark ve gazino kurmak istiyorlar


     Şehir imar planı mucibince Maçka sırtlarının aşağısında bulunan KüçükÇiftlik Park iki numaralı parkın sahası içinde bulunuyor. Bu arazi, eski Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi veresesine aittir. Defterdarlık, Varlık Vergisi tahakkuk ve tahsili sırasında bu araziyi satılığa çıkarmış, Belediye'ye ihale edilmişti. Fakat bilahare veresenin teşebbüsü üzerine bu ihale bozulmuş ve Deftardarlık KüçükÇiftlik Park'ını vereseye, verdiği parayı da Belediye'ye iade etmişti. 

     Şimdi, KüçükÇiftlik Park iki numaralı park hududu dahilinde olduğu için -diğer boş arazi gibi buranın- ifrazı ile satılmasına imkan görülmemektedir. Diğer taraftan iki numaralı parkın tanzimi yüzünden Küçük...