28 / 03 / 2024

Velvet Towers ne zaman teslim

Velvet Towers ne zaman teslim

Konum bilgisine göre minibüs caddesine sadece 100 metre kadar uzaklıkta bulunan proje 1+0 evler 40 metrekareden başlıyor. Velvet Towers Fikirtepe satılık ev teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım!

1+0 evlerin 40 metrekareden başladığı proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi!

Velvet Towers Kadıköy teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteren proje Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Velvet Towers'ta 385 bin TL'ye!

250 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Velvet Towers Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren PalmaD’oro May inşaat tarafından inşaa ediliyor.

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Mina Towers ne zaman bitecek?

Mina Towers projesinde daire fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL aralığında belirlendi. Proje 26 bin metrekare arsa alanında konumlandırılıyor...

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kartal Referans Towers projesi 451 daire ve 800 metrekarelik ticaret alanından meydana geliyor.Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Referans Kartal Towers ne zaman teslim?

Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar?

Kidzmondo İstanbul Trump Towers'ta hizmet veriyor. Kidzmondo bilet fiyatları 2017 ne kadar, Kidzmondo giriş ücreti 2017 ne kadar? İşte Kidzmondo bilet fiyatları 2017...

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Velvet Towers ne zaman teslim Haberi

Velvet Towers ne zaman teslim

Sosyal yaşam alanları arasında yürüyüş parkurları, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, mağazalar, her daireye kapalı otopark, 24 saat güvenlik, açık - kapalı yüzme havuzları, sauna, cafe, hobi ve eğlence salonları gibi sosyal donatı alanlar bulunuyor.


26 katlı 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilecek.


Toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje minibüs caddesine sadece 100 metre, Kalamış Sahile 2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 5 kilometre, Kadıköy Deniz Otobüslerine 3 kilometre mesafede yer alacak. 


Velvet Towers Fikirtepe satılık ev fiyatları 385 bin TL’den başlayıp kata ve cepheye göre yükseliyor. Projede daire...