25 / 04 / 2024

Luxera Towers fiyat!

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 



Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Haberimizde sizler için Luxera Towers projesinin detaylarını derledik. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Haberimizde sizler için Luxera Towers projesinin detaylarını derledik. Sizlere projenin nerede fiyat bilgisini vermeden önce projede yer alan konutlar ve detayları hakkında bilgi verelim.

Luxera Towers fiyat!

Luxera Towers fiyat!
Luxera Gayrimenkul imzalı projede kapsamında 369 adet konut ve 87 adet ticari alan bulunacak. Söz konusu Luxera Towers projesi 246 milyon 250 bin liraya hayata geçirilecek.

Luxera Towers projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvurusu ardından Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.


Geri Dön