19 / 04 / 2024

Venezia Mega Kiptaş fiyat listesi 2017

Venezia Mega Kiptaş fiyat listesi 2017

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Kiptaş satılık daire fiyatları 532 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Gürsoy Yatırım Holding tarafından KİPTAŞ güvencesiyle yükseliyor.

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Yasakların kalkması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü Yasakların kalkmasının AVM'leri nasıl etkileyeceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Isıgöllü'nün o açıklamaları...

Cumartesi yasağının kalkması AVM cirolarına yüzde 30 katkı sağladı!

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü yaptığı açıklamada cumartesi yasağının kalmasının cirolarda yüzde 30’lar seviyesinde artış sağladığını söyledi.

AVM sektörü ne zaman toparlanacak?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, 2021'den umutlu olduğunu dile getirerek, yılın ilk çeyreğinden itibaren toparlanma beklediklerini belirtti. 

AVM'lerin 2021'in ilk çeyreğinden sonra normalleşmesi bekleniyor!

Venezia Mega Outlet AVM Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, alışveriş merkezlerinde alışverişin, 2021 yılının ilk çeyreğinden sonra çok hızlı bir şekilde normalleşmeye başlayacağını söyledi.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

Venezia Mega Offices'lerde kaçırılmayacak fırsat!

Gaziosmanpaşa’da bulunan Venezia Mega Offices, yıl sonuna özel fırsatlarla yeni alıcılarını ve kiracılarını bekliyor. İstanbul’un en fazla ziyaretçi alan alışveriş merkezi ile iç içe olan ofisler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanıyor.

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi!

Venezia ÇarşıPazar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Venezia ÇarşıPazar projesi Venezia Mega Outlet içinde bulunuyor. 

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 

Emlakkulisi.com Venezia Mega Office'ye taşındı!

2007 yılında kurulan Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com bugün itibariyle Venezia Mega Office'ye taşındı. 

Venezia Mega Kiptaş fiyat listesi 2017 Haberi

Venezia Mega Kiptaş fiyat listesi 2017


Konut teslimlerin hemen yapıldığı Venezia Mega Kiptaş projesi Gürsoy Yatırım Holding tarafından KİPTAŞ güvencesiyle yükseliyor. 


Venezia Mega Kiptaş Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanan Venezia Mega projesinde sıfır faizle 60 aya, 0,45 faizle 120 aya, 0,79 faizle 240 aya kadar taksit fırsatı sunuluyor. 


Venezia Mega Kiptaş satılık daire fiyatları; 


1+1'ler 532 bin TL-627 bin 300 lira,

1+1 dubleksler 923 bin 518 TL-1 milyon 154 bin 897 lira,

2+1 dubleksler 1 milyon 120 bin 209 TL-1 milyon 584 bin 485 lira,

3+1'ler1 milyon 343 bin 159 TL-1 milyon 714 bin 491 lira,

3+1 dubleksler 1 milyon 328 bin 399 TL-1 milyon 702 bin 220 lira,

4+1'ler 1 milyon...