26 / 04 / 2024

Venezia Mega Offices'lerde kaçırılmayacak fırsat!

Venezia Mega Offices'lerde kaçırılmayacak fırsat!

Gaziosmanpaşa’da bulunan Venezia Mega Offices, yıl sonuna özel fırsatlarla yeni alıcılarını ve kiracılarını bekliyor. İstanbul’un en fazla ziyaretçi alan alışveriş merkezi ile iç içe olan ofisler 1.800 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanıyor.



Yatırımcıların gelecek vaat  ettiği ilçeler arasında bulunan Gaziosmanpaşa, konumu ve yaşanan kentsel dönüşüm kapsamında birçok firmanın iş yeri açmak üzere tercih ettiği lokasyonlar arasında bulunuyor.

Bölgenin öne çıkan projesi Venezia Mega Offices minimum 60 metrekareden başlayan kullanım alanları ile farklı konsept ve ihtiyaçlarına yanıtlayacak alternatifler sağlıyor. İtalyan mimarisinin en güzel örneği Venedik temasıyla dizayn edilen Venezia Mega Outlet içinde bulunan ofisler, sosyal olanakları ile çalışanların da yüzünü güldürüyor.

Ulaşım kolaylığı ile dikkati çekiyor

Yerli ve yabancı birçok markanın bulunduğu ofisler uygun kiralarla iş yeri sahiplerine sunuluyor. Ofisler ana yollara olan yakınlığı, toplu taşıma araçları ve ulaşım kolaylığına sahip konumuyla çalışanlara hızlı ulaşım imkanı sunuyor. T4 Tramway hattı üzerinde yer alan Venezia Mega Offices projesi kısa süre içinde açılması planlanan Mahmutbey-Mecidiyeköy metro hattı ile beraber ulaşım olanaklarına bir yenisini daha ekleyecek.

24 saat güvenlik, temizlik ve resepsiyon hizmetlerinin yanı sıra kapalı otoparkı ve toplantı odaları bulunuyor.


Geri Dön