18 / 04 / 2024

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Verdil tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bem-Pa Beton Mamulleri İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eser Beton Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Erdinç Şahin tarafından kuruldu.

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Falcı tarafından kuruldu.

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borbey Beton Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Yılmaz tarafından kuruldu.

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Işık tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yka Beton Ve Pompa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yusuf Karaahmetli tarafından kuruldu.

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Dönmez tarafından kuruldu.

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rabia Güneyse tarafından kuruldu.

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Verdil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetleri yapmak başkalarına yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Verdil Beton İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi, No:173...