23 / 04 / 2024

Vestfrost buzdolabı fiyatı

Vestfrost buzdolabı fiyatı

Hepsiburada, beyaz eşyanın bütçe dostu olarak bilenen Vestfrost buzdolaplarında ‘Hemen al sonra öde’ kampanyası başlattı. Peki, Vestfrost buzdolapları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Altus Al 306 B 114 lt buzdolabında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe akla ilk gelen üreticilerden biri olan Altus, yeni mini buzdolabıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Altus, son teknolojik özelliklerle donattığı bu buzdolabını farklı online alışveriş siteleri üzerinden satışa çıkarırken, HepsiBurada’da peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Hepsi Burada, internet sitesinde yayınladığı beyaz eşya kampanyaları ile gündeme geldi. Şimdi de Vestfrost VF 90 90 lt büro tipi mini  buzdolabına uyguladığı indirim ile vatandaşın ilgisini çekti. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Vestfrost buzdolabı fiyatı Haberi

Vestfrost buzdolabı fiyatı

İnternetin sevilen yüzü Hepsiburada.com, buzdolabı almak isteyenler için şahane bir kampanya yaptı. Hepsiburada.com’un uyguladığı bu kampanyanın adı ‘Hemen al sonra öde’. Peki, Hepsiburada.com’un Vestfrost buzdolaplarında uyguladığı bu kampanyanın detayları nelerdir?

Hepsiburada, bu kampanyasını yeni nesil veresiye yöntemi olarak tanımlıyor. Müşteriler, şartlara uygunluk gösteriyorsa kendilerine verilen limitler ile alışverişlerini ertelemeden yapıyor ve ödemesi taksitlendiriliyor.

Peki, gelelim Vestel garantisi altında satılan Vestfrost buzdolaplarına. Vestfrost buzdolapları, şık tasarımı ve sahip olduğu işlevsel özelliklerle mutfaktaki yardımcınız oluyor. Ürünlerin tasarımında yer verilen detaylar yüksek verim arayan müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Ürünün sahip olduğu teknolojik özellikler ise gıdaların besin değerlerinin korunmasını sağlayarak sağlığınızı korumanızda size yardımcı oluyor. Vestfrost tasarımcıları, ürettikleri buzdolapları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak tasarımlar ortaya çıkarmaya dikkat ediyor.

Peki, Vestfrost kampanyalı ürünler hangileri? Vestfrost buzdolapları...