25 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu izmir açılış töreni

Veysel Eroğlu izmir açılış töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 proje müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'e 13 yılda 30,3 milyar TL yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e yaptığımız 30,3 milyar liralık yatırım, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yatırımların en büyük teminatıdır. İzmir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Ödemiş'te delice aşılamasını yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanların bundan böyle kırsal kalkınmada lokomotif olarak kullanılacağını söyledi.Ödemiş ilçesine bağlı Bülbüller Mahallesi'nde, delice aşılaması ve doğaya keklik salım töreni düzenlendi.

Veysel Eroğlu: 77 ilde su sorunu çözüldü!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu "Gelecek için yeni barajlar yapıyoruz, en az 30 yıl sorun olmayacak" dedi. Eroğlu, Türkiye'nin 77 ilinde su sorunu olduğunu ve bütün illerdeki sıkıntıyı çözdüklerini ifade etti.

Veysel Eroğlu izmir açılış töreni Haberi

Veysel Eroğlu izmir açılış töreni

Eroğlu, Atatürk Stadı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, açılışı yapılacak tesislerin 770 milyon lira tutarında olduğuna işaret ederek, İzmir'in daha önce böyle bir yatırım görmediğini belirtti, hayırlı, uğurlu olması dileklerini iletti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İzmir'e her zaman sahip çıkması nedeniyle teşekkür eden ve kentteki tüm tesislerin yapımında talimatı olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti: 


"Malumunuz, burada Küçük Menderes Havzası'nda ne bir sulama ne bir gölet yoktu. Beydağ için 'Beydağ Barajı'nı bir an önce bitirin' talimatını verdiniz. DSİ'ye o dönem sordum ne zaman biter diye. Mevcut ödenekle 76 yılda biteceğini söylediler. İşte bu eski Türkiye. 'Öyle şey olur mu' dedik, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 26 ayda bitirdik. İzmir'in en yüksek, en büyük barajını bitirdik. 'İzmir'e su getir' dediniz....