26 / 04 / 2024

vezüvkonakları

vezüvkonakları

Bakırköy Vezüv Konakları 'nda minimum fiyat 550 bin lira olarak belirlendi, projenin teslimleri Haziran 2014'te gerçekleştirilecek...

Vezüv Konakları'nda 950 bin TL'ye 3+1!

Vezüv Konakları Bakırköy'de hayata geçiriliyor. Bakırköy Vezüv Konakları'nda daireler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bakırköy Vezüv Konakları 'nda 1 milyon 450 bin liraya 3+2!

Bakırköy Vezüv Konakları 'nda satışlar sürüyor, proje Bakırköy sahiline 363 metre mesafede yükseliyor

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Ordu İlküvez Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı açıklamada, Ordu'daki İlküvez Barajı inşaatının tamamlandığı belirtti.

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Üvez tarafından açıldı.

TOKİ Vezirköprü Konutları'nın projesi hazır!

VEZİRKÖPRÜ Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yerel seçimlerden günümüze kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Edis:"2017 yılı nisan ayında başlanılması planlanan TOKİ konutlarının projesi hazır. Mimarisi Vezirköprü'ye uygun olarak revize edildi. " dedi.

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavituna Medikal Kimya Nakliyat İnşaat Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 25 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Ömer Üvez Müdürlüğü'nde kuruldu.

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Doğan tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Vezüv Konakları D Blok Bakırköy'de kuruldu.

Vezüv Konakları Bakırköy'de son 17 daire! 850 bin TL!

Toplam 84 konuttan meydana gelen Vezüv Konakları Bakırköy'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede satış süreci devam eden son 17 dairenin fiyatları 850 bin TL'den başlıyor.

Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi!

Dimar Yapı tarafından hayata geçirilen Vezüv Konakları projesi toplamda 4 bloktan oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinde konumlandırılan Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de Dimar Yapı tarafından inşa edilen Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı.

Bakırköy Vezüv Konakları satılık!

Bakırköy Vezüv Konakları satılık daire seçenekleri 3 farklı şekilde tasarlandı. Daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 3 oda 2 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Vezüv Konakları satılık!

Vezüv Konakları satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dairelerden oluşuyor. Vezüv Konakları projesi İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde 4 blok olarak inşa ediliyor...

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

Teslimlerine bu ay içerisinde başlanması planlanan Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak dizayn edildi...

Enver Yılmaz'dan Ordu'nun dört ilçesine yol müjdesi!

Ordu Ünye’den başlayıp Çaybaşı ilçesi İlküvez Mahallesi'nde son bulan karayolları ağı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın girişimleriyle Akpınar-Salman ve Akkuş karayolu ağı ile birleştirildi...

vezüvkonakları Haberi

vezüvkonakları


Dimar Yapı'nın Bakırköy 'de yaşama geçirdiği Vezüv Konakları 84 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamındaki konutların satışları sürüyor.


Dimar Yapı Vezüv Konakları 'nda;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların teslimleri Haziran 2014'te gerçekleştirilecek.


4 blok halinde yükselen Bakırköy Vezüv Konakları kapsamındaki dairelerin alanları 106 metrekare ile 291 metrekare arasında değişiyor.


Vezüv Konakları fiyatları: 

2 oda 1 salon daireler 550 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 900 bin liradan, 

3 oda 2 salon daireler 1 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Bakırköy Vezüv Konakları 'nda yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje; Bakırköy İDO iskelesine 1,5 kilometre, E-5 Otoyolu'na 3 kilometre, Marmaray Tüp Geçiti’ne 3 kilometre, Bakırköy sahiline 363 metre,  Marmara Forum'a...