19 / 04 / 2024

Via Properties Ortaklığı

Via Properties Ortaklığı

Türkiye’nin ilk dev temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cem Tuna oldu...

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Properties Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Khamis Gaber Khamis ve A.Sami Mohamed Hafez ortaklığında kuruldu. 

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

VİA GYO, Borsa'dan çıkarıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı nedeniyle VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin (GYO) paylarını Borsa kotundan çıkardı.

Via GYO'dan SPK açıklaması!

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Via Gayrimenkul borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Açıklamada Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via GYO borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Via GYO paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via Properties Ortaklığı Haberi

Via Properties Ortaklığı

Gürsoy Grup & Via Properties Ortaklığı girişimiyle hayata geçirilecek olan Türkiye’nin ilk temalı parkı VIALAND’in Park Operasyon Müdürü uzun yıllar Avustralya’da otel, turizm, inşaat ve temalı park sektöründe yönetilicilik pozisyonlarında görev alan Cem Tuna oldu. 


İstanbul Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği eğitimi aldıktan sonra kariyerine Marriott Resort’da ilk adımını atan Tuna, ardından Müşteri İlişkileri Müdürü olarak Swiss Otel’de çalışmaya başladı. 2006 yılında Avustralya’ya giden Tuna, dünyaca ünlü Dreamworld and White Water World Temalı Parkında Etkinlik Uygulama Müdürü olarak görev aldı. 2010 yılında Voyages Resorts’da aynı görevi üstlenen Tuna, son olarak Avustralya’da inşaat

hizmetleri sunan Command Building Services’de çalıştı. Türkiye’nin ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkezi konseptiyle bir arada sunan VIALAND’in park bölümünü yönetecek olan Tuna, turizm, temalı park, risk...