23 / 04 / 2024

Vialand AVM isfanbul

Vialand AVM isfanbul

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

İsfanbul AVM maksimum tedbirlerle kapılarını açtı!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, İsfanbul AVM olarak yeni normalleşen süreç için hazırlıklarını eksiksiz olarak düzenlediklerini, 11 Mayıs itibariyle hafta içi 11:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermek üzere kademeli olarak açıldıklarını belirtti ve önlemleri açıkladı...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

En çok ziyaret edilen AVM hangisi?

Facebook, 2014 yılında en çok paylaşılan konuları yayınladı. Listeye göre Vialand, en çok ziyaret edilen mekanlar listesinde Sultanahmet Meydanı 'ndan sonra geldi. Vialand, En çok ziyaret edilen AVM'ler arasında.

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi!

Eyüp Palas projesi Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje Vialand AVM'ye yakın bir bölgede inşa ediliyor. Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

Vialand AVM isfanbul Haberi

Vialand AVM isfanbul

İstanbul'un ilk temalı parkı olma özelliğini taşıyan Vialand AVM'nin ismi İsfanbul oldu. Türkiye'nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul, 120 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. 

15 bin kişilik kapasiteye sahip olan İsfanbul AVM, 2013 yılından beri faaliyet gösteriyor. Uzun yıllar Amerika’da perakende ve eğlence sektöründe çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup’un yatırımı olan Vialand ve Venezia AVM Projeleri ile Temapark Genel Müdürlüğünü yapıyor. 

Yabancı ilgisi yoğun

İsfanbul AVM açıldığı günden beri Orta Doğu, Azerbaycan, Rusya, Lübnan, Mısır gibi ülkeler başta olmak üzere yabancı misafirlerin de oldukça ilgisini çekiyor.  Özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt’ten gelen turistler İsfanbul AVM'ye uğramadan ülkelerine geri dönüş yapmıyor.

Türkiye’nin en büyük 5. alışveriş merkezi olan İsfanbul AVM'nin yıllık müşteri kapasitesi 20 milyon ziyaretçinin üzerinde. İsfanbul Temapark...