20 / 04 / 2024

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 



İstanbul'un ilk temalı parkı olma özelliğini taşıyan Vialand AVM'nin ismi İsfanbul oldu. Türkiye'nin ve Avrupa’nın gözde eğlence ve alışveriş merkezi İsfanbul, 120 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. 

15 bin kişilik kapasiteye sahip olan İsfanbul AVM, 2013 yılından beri faaliyet gösteriyor. Uzun yıllar Amerika’da perakende ve eğlence sektöründe çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup’un yatırımı olan Vialand ve Venezia AVM Projeleri ile Temapark Genel Müdürlüğünü yapıyor. 

Yabancı ilgisi yoğun

İsfanbul AVM açıldığı günden beri Orta Doğu, Azerbaycan, Rusya, Lübnan, Mısır gibi ülkeler başta olmak üzere yabancı misafirlerin de oldukça ilgisini çekiyor.  Özellikle Suudi Arabistan, Kuveyt’ten gelen turistler İsfanbul AVM'ye uğramadan ülkelerine geri dönüş yapmıyor.

Türkiye’nin en büyük 5. alışveriş merkezi olan İsfanbul AVM'nin yıllık müşteri kapasitesi 20 milyon ziyaretçinin üzerinde. İsfanbul Temapark olarak aylık ziyaretçi ortalaması 148 bin, yılda ise 1,5 milyon olarak belirtiliyor.

Eğlence,alışveriş ve yemek imkanını bir arada sunan İsfanbul, bu yıl dünyanın en iyi beş turizm fuarı olarak gösterilen  EMITT fuarında yerini aldı. İsfanbul  25-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen EMITT 2018’de ziyaretçilerini ağırladı.


İsfanbul'da neler var? 

Tema Park içerisinde yirmiden fazla eğlence ünitesi yer alıyor. Eğlence, yaşam ve alışveriş merkezi olan İsfanbul'da mağazalar, restoranlar, sinema, fitness, otel ve tema park bulunuyor.  

İsfanbul AVM nerede?
İsfanbul adres:
Mahallesi Şehit Metin Kaya Sokak No:11 34065 Eyüp/İstanbul


Geri Dön