26 / 04 / 2024

Vialand avm markaları

Vialand avm markaları

Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND'ın alışveriş caddelerinde yeni yıl heyecanı şimdiden başladı.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması alevlendi!

Yıllık kira yükselişinde 12 aylık TÜFE ortalamasını almak zorunda kalan kurumlarda, yüzde 36 olarak açıklanan senelik enflasyon, itirazlara neden oldu. AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması yeniden alevlendi.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

AVM'ler ve markalar arasında kira krizi!

Koronavirüs salgını başından beri AVM'ler ve markalar arasında kira krizi sürüyor. Peki AVM'ler ve markalar arasındaki kira sorunlarında son durum ne?

AVM'ler ve markalar karşı karşıya!

Yılda 4 milyar TL’yi aşan ortak gider faturaları, markalar ile AVM’leri karşı karşıya getirdi. Giderlerin azalmasına rağmen yaptıkları ödemelerin azalmadığını ve şeffaf davranılmadığını belirten markalar, durumun suiistimal edildiğini söylüyor. 

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Kiracı markalar AVM'lerle yol ayrımında!

AYD’nin mayıs ayında kira alınmaması hakkındaki tavsiye kararı, kimi AVM’lerce kredi borçları gibi giderler nedeniyle kabul edilmedi. Markalar ise bu noktada tazminatsız çıkış hakkı talep ediyor. Hatta birçok markanın, e-ticaret ve cadde mağazaları açtığı görülüyor. 

Birleşik Markalar Derneği’nden 'AVM'ler 3 ay kira almasın' çağrısı!

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 2 aydır kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. BMD yani Birleşik Markalar Derneği’nde. BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Kira tartışması AVM’ler ile markaları karşı karşıya getirdi!

Henüz kapatma kararı almayan AVM’ler ile mağazalarını kapatan markalar kira konusunda karşı karşıya geldi. Markalar, AVM’lere “kira almayın” çağrısında bulunurken, AVM’ler ise bazı markalardan kapatmayın baskısı gördüğünü belirtti…

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları!

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile dikkat çekiyor.

AVM’ler markaların lojistik merkezi oluyor!

AVM'lerde ziyaretçi sayılarının internet alışverişleri nedeni ile düşmesi, markaları yeni işbirliklerine yöneltti. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, bu duruma çözüm olarak, "Merkezi lokasyonlarda işleri düşen AVM'leri lojistik merkezi yapalım." önerisinde bulundu...

AVM ve markalar henüz TL'de anlaşamadı!

Sözleşmelerde Türk Lirası dönemi getiren tebliğ görüşe açıldı. Fakat AVM ve markalar arasında henüz bir anlaşmaya varılmış değil.

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Vialand avm markaları Haberi

Vialand avm markaları


Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan Vialand, yeni yıl dekorlan ve özel kampanyalarıyla yılbaşı heyecanını ziyaretçileriyle paylaşıyor. 


Yılbaşına özel dekorlarla süslenen Vialand alışveriş caddeleri. Aralık ayı boyunca çeşitli etkinlikler ve keyifli sokak aktiviteleriyle renklenecek. 


100 futbol sahası kadar Avrupa mimarisine uygun tasarlanmış sokaklannda alışveriş coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Vialand'de, yeni yılda sevdiklerine hediye vermek, kendisi ve ailesi için alışveriş yapmak isteyenleri özel kampanyalar bekliyor. Vialand alışveriş caddeleri, açık hava konseptli sokaklannda, yılbaşına dair herşeyi bir arada sunarken, muhteşem şatosu ve büyülü atmosferiyle ziyaretçilerini etkiliyor. Türkiye'de ilk defa bir alışveriş bölgesinin mimarisi, farklı mağaza cephelerine sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Vialand, dünyanın en popüler ve kaliteli markalanndan oluşan geniş bir...