24 / 04 / 2024

villa bölgeleri

villa bölgeleri

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31493 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31384 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile organize sanayi bölgelerinin şehir dışına taşınması amaçlanıyor.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31282 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31174 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31101 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kent merkezlerinde taşıtlardan arındırılmış yeni yaya bölgeleri oluşturulacak!

2020 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre şehir merkezlerinde tarihi ve kültürel cazibe noktaları ile alışveriş bölgelerinde motorlu taşıtlardan arındırılmış yaya bölgeleri oluşturulacak

villa bölgeleri Haberi

villa bölgeleri

İstanbul’da yaşanan arsa sıkıntısı eskinin sayfiye ve tarım bölgelerini konut ve villa bölgeleri haline getiriyor. Bu bölgelerden biri de Büyükçekmece Göl Vadisi ve Beylikdüzü Kavaklı bölgesi. Geçmişte yazlık bölgesi olan ve tarım arazileri ile öne çıkan bu iki bölge, imara açılmasıyla birlikte villa ve konut bölgesi haline geldi. Bu süreçte Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a, Arıkan Yapı’dan Yalçınlar Grup’a ve Gül İnşaat'a kadar markalı konut üreticileri proje geliştirme yarışına girmiş durumda.


Arsa sorunu yaşanan İstanbul’da geniş arazileriyle konut geliştiricilerinin dikkatini çeken Büyükçekmece Gölü havzasında imar durumu nedeniyle daha çok villa projeleri geliştirilirken, Kavaklı ise çok katlı konut projeleri ağırlıklı bir gelişim gösteriyor. Demir İnşaat’ın Demir La Vida projesini yaptığı Kavaklı’da Gül Yapı’nın Viraİstanbul projesi de başlayacak. Göl vadisinde ise Emaar-Arıkan Yapı’nın Toskana...