29 / 03 / 2024

VIP Kurtköy Evleri adres

VIP Kurtköy Evleri adres

VIP Kurtköy fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve müstakil olarak tasarlandı.

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy son fiyat listesi!

360 Kurtköy projesinde 2,5+1'den 5,5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. 360 Kurtköy Evleri İstanbul Kurtköy'de 320 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Pendik DNZ Kurtköy Evleri!

Pendik DNZ Kurtköy Evleri Deniz Yapı imzasıyla 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 311 daireden meydana geliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Vogue Kurtköy Evleri ödeme planı!

Vogue Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Vogue Kurtköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. 243 adet 1+1'den meydana gelen Vogue Kurtköy Evleri'nde satış fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

360 Kurtköy Çamlık ödeme planı!

360 Kurtköy Çamlık projesinde dairelerin satış fiyatları 372 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 360 Kurtköy Evleri projesinde dairelerin teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

VIP Kurtköy Evleri adres Haberi

VIP Kurtköy Evleri adres

AGS Grup ile MY Grup ortaklığında inşa edilen VIP Kurtköy fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. Lansman satışlarının başladığı projede 246 dairenin yanı sıra 12 villa yer alıyor.


Satış ofisinin 15-20 gün içinde açılması planlanan VIP Kurtköy Evleri kapsamında toplam arsa alanı 20 bin 50 metrekare olarak belirlendi. 


VIP Kurtköy Evleri kapsamında 2+1, 3+1 ve müstakil villa seçenekleri yer alıyor. Projede teslimler 2 yıl sonra gerçekleştirilecek. 



VIP Kurtköy fiyat listesi!

VIP Kurtköy fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çamlık Mahallesi'nde inşa edilecek olan VIP Kurtköy'de kafe, restoran, bay ve bayanlar için ayrı ayrı kullanabilecekleri kapalı havuz, şelaleler, fitness center, voleybol sahası, buhar odaları, fin hamamı, tenis kortu, geniş bahçeleri, yapay gölleri ve açık kapalı otoparkı bulunuyor. 


VIP Kurtköy Evleri iletişim

Adres