20 / 04 / 2024

VİP Otelcilik adres

VİP Otelcilik adres

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak'ta Beşiktaş 'ta Gayrettepe Mahallesi içinde kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

“Oyun canavarı” cep telefonu Infinix NOTE 12 VIP kaç TL?  28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Helio G96 oyun işlemcisi ile daha fazla güç sunan ve her dokunuşta tüm komutlara kusursuz yanıtlar veren Infınıx NOTE 12 VIP fiyatı kaç TL? Özelikleri neler?

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Vestel V-BOT Robot Süpürge fiyatı ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Son dönemin teknoloji harikası robot süpürgeler artık hemen hemen her evde var. Uygun fiyatlı ve performansı yüksek robot süpürge arayanlar Vestel V-BOT Robot Süpürge tam size göre. İşte Vestel V-BOT Robot Süpürge Nisan 2022 fiyatları ve tüm özellikleri...

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

VİP Otelcilik adres Haberi

VİP Otelcilik adres

VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mahir Yıldız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.


VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Turizme yönelik otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


VİP Otelcilik Cafe Restaurant Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: 

GAYRETTEPE MAHALLESİ, HATTAT HALİM SOKAK.NO.11...