29 / 03 / 2024

vista konakları ne zaman teslim

vista konakları ne zaman teslim

Vista Konakları satılık daire fiyatları bilgisine göre konutlar minimum 400 bin TL 'den başlıyor maksimum ise 675 bin TL'ye kadar yükseliyor. Vista Konakları daire teslimleri 2013 Kasım'da yapılacak.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede az katlı konutlar butik şıklıkla bir araya geliyor. Peki Koşuyolu Konakları ne zaman teslim?

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim?

Şehr-i Sefa Konakları İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Çamlıca’da mevkiinde hayata geçiriliyor. Peki Şehr-i Sefa Konakları ne zaman teslim edilecek?

Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

Toplam 523 konut ve 45 ticari birimden meydana gelen 3S Firuze Konakları 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Peki Firuze Konakları daire fiyatları ne kadar?

Propa Vista ne zaman teslim?

Kartal Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Peki Propa Vista ne zaman teslim?

Avcılar Firuze Konakları fiyatları ne kadar?

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen Avcılar Firuze Konakları 523 konut ve 45 ticari birimden oluşuyor. Peki Avcılar Firuze Konakları fiyatları ne kadar?

vista konakları ne zaman teslim Haberi

vista konakları ne zaman teslim

106 adet daireden meydana gelen Vista Konakları projesi 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Gül İnşaat Kentsel Tasarım ve Gül İnşaat imzası ile yükselen Vista Konaklarında satışlar devam ediyor. 


3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon tipinde daire alternatiflerinin sunulduğu Vista Konakları satılık daire fiyatları kapsamında fiyatlar 400 bin TL'den başlayarak 675 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Vista Konakları projesinde yer alan dairelerin teslimleri Kasım 2013'te yapılacak. Vista Konakları lokasyon olarak İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Vista Konakları satılık daire fiyatları şöyle:


 


Vista Konakları Beylidküzü satılık daire fiyatları:


Vista Konakları satılık daire fiyatları şöyle:

3 oda 1 salon daireler...