16 / 04 / 2024

vital fulya fiyatları 2015

vital fulya fiyatları 2015

Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor.

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'un konut fiyatlarında en pahalı semtleri!

İstanbul Markalı Konut Araştırma verilerine göre Anadolu Yakası'nda en yüksek konut fiyatları Bağdat Caddesi ile Ataşehir'de. Avrupa Yakası'nda İse Fulya, Şişli, Büyükdere ve Bomonti'de...

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Topoğlu İnşaat hukukçular için de proje inşa edecek!

Topoğlu İnşaat, mesleki binalara odaklandı. Vital Fulya ile doktorları biraraya getiren Topoğlu’nun hedefinde adliyelerin çevresinde hukukçulara özel merkez yapmak var..

Fulya Vital doktor muayenehanelerini bir araya getirecek!

Topoğlu İnşaat, 40 milyon dolarlık yatırımla sektörde tamamen farklı bir yapıya imza attı. Türkiye'nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan Vital Fulya, Ocak 2015'te tamamlanacak...

Vital Fulya 40 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Türkiye' nin doktorlara özel ilk muayenehane merkezi olan ve Sağlık Bakanlığı 'nın standartlarına yüzde 100 uyum sağlayan VİTAL FULYA, İstanbul Fulya'daki muayenehaneleri bünyesinde toplayacak...

Vital Fulya'da 5 yılda sağlık zinciri kurulacak!

Topoğlu İnşaat, Fulya'da inşa ettiği Viral projesiyle bölgedeki muayenhaneleri bünyesinde toplayacak. Topoğlu İnşaat, bu kez sektörde tamamen farklı bir yapıya imza attı. Proje 2015 yılının Ocak ayında başlayacak.

Topoğlu İnşaat 5 yılda doktorlara özel 50 sağlık projesi yapacak!

Topoğlu İnşaat, İstanbul Fulya'da doktorlara özel ilk sağlık projesi Vital Fulya'yı ocak ayında açmaya hazırlanıyor. Vital Fulya'da, 170 ile 750 metrekare arasında değişen 32 muayenehane yer alıyor.

Vital Fulya'da teslimler Ocak 2015'te gerçekleşecek!

Topoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Davut Topoğlu, doktor muayenehanelerinin eksikliğini gidermesi kapsamdaki ilk proje olan Vital Fulya’nın 40 milyon dolar yatırımla doktor muayenehanelerini bünyesinde toplayacağını söyledi.

Vital Fulya projesi!

Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak tasarlanıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor.

Topoğlu İnşaat Vital Fulya projesi!

Topoğlu İnşaat Vital Fulya projesi 32 muayenehaneden meydana geliyor. 12 katta toplam 11 bin metrekare alana sahip olan proje tamamlandığında 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak

Vital Fulya ne zaman teslim edilecek?

Vital Fulya projesinde metrekaresi 25 dolardan satılıyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor. 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak olan Vital Fulya ne zaman teslim edilecek?

Vital Fulya nerede?

Vital Fulya projesindeki muayenehanelerin alanları 170 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan muayenehanelerin satış süreci başladı. Peki Vital Fulya nerede?

vital fulya fiyatları 2015 Haberi

vital fulya fiyatları 2015

Vital Fulya projesi, Türkiye’nin doktorlara özel ilk ve tek binası olma özelliğini taşıyor. Proje Topoplu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Vital Fulya projesi 12 katlı tek blok olarak yükseliyor. 11 bin metrekare alana sahip olan projede toplam 32 muayenehane bulunuyor. 


Vital Fulya projesi muayenehane alanları 170 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatı 25 dolardan başlıyor.


Vital Fulya'da medikal ürünler mağazası, cafe, danışma hizmeti, tıbbi atık toplama merkezi, 1800 metrekare kapalı otopark, vale parking hizmeti, 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi, eczane, online randevu hizmeti sunuluyor. 


Vital Fulya projesi, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak planlanıyor. 


Vital Fulya iletişim

Tel: 0212 230 03 50

Web:http://www.topogluinsaat.com.tr

Esra Nur...