20 / 04 / 2024

Vitra 2016 panel

Vitra 2016 panel

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Ankara’da kültür yapıları konulu panel düzenlendi!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) iş birliğiyle Ankara’da, “Kent ve Mimarlık Üzerinden Kültürü Okumak” adlı bir panel düzenlendi. Panelde Ankara’daki kültür yapıları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi 2016 yılının ikinci yarısında tamamlanacak!

AXİS İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi'ni hayata geçiyor. Proje 195 lüks ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşuyor. İnşaatın başladığı projenin 2016 yılının ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

Dareyn Bakırköy'de teslimler Mayıs 2016'da gerçekleşecek!

Bakırköy Dareyn Evleri ' nde daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex şeklinde tasarlandı.Teslimler ise 2016 Mayıs'da gerçekleşecek...

Zenon Panel 8.4'lük depreme dayanıklı!

'26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi', 'Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı' ile 'KENT 2014 Fuarı'nda stant açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulamasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...

Evra Life projesi Mart 2016'da teslim edilecek!

Teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlenen ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile dikkat çeken Evra Life projesi 10 bin metrekare alanda 3 blok olarak konumlanıyor.

Zenon Panel 8.4'lük depremde bile yıkılma tehlikesini önlüyor!

"26'ncı Uluslararası Yapı, Yaşam Fuarı ve Kongresi" "Isıtma Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı" ile "KENT 2014 Fuarı" nda stand açan Zenon Panel, depreme karşı panel uygulaması ile ziyaretçilerin ilgisini çekiyor...

Antasya Residence 350 bin lira! 2016'ya kadar taksit imkanı!

Konut teslimlerinin Ekim 2015'te yapılması planlanan Antasya Residence projesinde fiyatlar 350 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ayrıca 2016 yılına kadar taksit fırsatı. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Vitra 2016 panel Haberi

Vitra 2016 panel

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.


Abdullah Gül Ünivesitesi'nde (AGÜ) "Kayseri'nin Hayali: Sanayi Geçmişini Kültür ve Eğitimle Kente Kazandırmak" temasıyla gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Yekta Kopan'ın üstlendiği panele mimar Erol Arolat, AGÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu Erdem ve mimar Gamze Özbal konuşmacı olarak katıldı.


AGÜ Sümer Kampüsünün de mimarı olan Erol Arolat, tarihi bir yerin üniversite kampüsün olarak kullanılmasını duyduklarında ve kendilerine buranın projesi verildiğinde mutlu olduklarını söyledi.


İlerleyen süreçte projenin uygulanması konusunda üniversitenin ilk yöneticileri ile sorunlar yaşadıklarını fakat mevcut yönetimin işin başına gelmesiyle sorunların bir çoğunun aşıldığı belirten Arolat, "Bu kampüsün hem kent tarafından özellikle sosyal anlamda, fiziksel anlamda hem de kültürel anlamda kullanılabilmesi için önümüzü açtılar. Şimdi üniversite kentle ilişki kurabiliyor mu? Bu...