24 / 04 / 2024

Vitra kentin hayalleri paneli

Vitra kentin hayalleri paneli

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Kentsel tasarım planları şehirlere entegre edilmeli!

VitrA'nın 2016 yılında geliştirdiği, kentlerin ihtiyaç, beklentilerine odaklanan "VitrA ile Kentin Hayalleri" tartışma dizisinin ikinci buluşması Adana'da gerçekleşti.

Kocaeli Körfez Belediyesi kentin çehresini yeniliyor!

Körfez Belediyesi, kentin çehresini yenilemek adına üst yapı çalışmaları sürdürüyor. Bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını adına belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

VitrA, Memoria Black ile banyolara siyahın şıklığını taşıyor!

VitrA’nın fark yaratan serisi Memoria’nın yaratıcısı Christophe Pillet, Memoria Black serisiyle tarzını bir adım daha öteye taşıyor.

Ankara Çukurambar kentin parlayan yıldızı oldu!

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Vitra kentin hayalleri paneli Haberi

Vitra kentin hayalleri paneli

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.


Abdullah Gül Ünivesitesi'nde (AGÜ) "Kayseri'nin Hayali: Sanayi Geçmişini Kültür ve Eğitimle Kente Kazandırmak" temasıyla gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Yekta Kopan'ın üstlendiği panele mimar Erol Arolat, AGÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu Erdem ve mimar Gamze Özbal konuşmacı olarak katıldı.


AGÜ Sümer Kampüsünün de mimarı olan Erol Arolat, tarihi bir yerin üniversite kampüsün olarak kullanılmasını duyduklarında ve kendilerine buranın projesi verildiğinde mutlu olduklarını söyledi.


İlerleyen süreçte projenin uygulanması konusunda üniversitenin ilk yöneticileri ile sorunlar yaşadıklarını fakat mevcut yönetimin işin başına gelmesiyle sorunların bir çoğunun aşıldığı belirten Arolat, "Bu kampüsün hem kent tarafından özellikle sosyal anlamda, fiziksel anlamda hem de kültürel anlamda kullanılabilmesi için önümüzü açtılar. Şimdi üniversite kentle ilişki kurabiliyor mu? Bu...