19 / 04 / 2024

VitrA yaşam alanlarıyla yaza hazırlanıyor!

VitrA yaşam alanlarıyla yaza hazırlanıyor!

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor.



Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor. Soğuk havalarda donmalara, hamam veya otel banyolarında yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısıyla, uzun ömürlü kullanım sağlıyor.


Doğanın Farklı Renkleri: Matrix

 

Matrix, dokunma hissi uyandıran 3 yüzey seçeneği, çok özel 10 renk ve 3 ebat alternatifiyle modüler bir porselen karo sistemi sunuyor. VitrA’nın üstün tasarım ve üretim yetkinliği ile hazırlanan yeni yüzey alternatifleri Matrix Sistemi’ni tamamlıyor. Yenilikçi ve ilham veren Matrix, tasarımlara derinlik kazandırmak, istenen kombinasyonları özgürce yaratmak için rehber oluyor.


Taze, Doğal, Modern: Fango Mix

 

Dünyanın saygın tasarım ödüllerinden Reddot Product Design Award, Interior Innovation Award sahibi Fango Mix, konutlarda, ticari yapılarda ve dış cephelerde mimari uygulamalara ilham veriyor. Ahşap dokulu, monogram desenli ve kendinden çizgili dekorlarıyla sıra dışı görünümler oluşturan seri, dayanıklılığı sayesinde yoğun trafikli alanlar için özellikle tercih ediliyor.


Quarzite Taşının Modern Yorumu: Neo Quarzite

 

VitrA’nın modası hiç geçmeyen ve duvar boyama derdini ortadan kaldıran Neo Quarzite seramikleri, mekânlarda doğal, benzersiz ve sakin bir etki yaratıyor. Quarzite taşının modern yorumuyla tasarlanan seri, renk ve ebat çeşitliliğiyle iç ve dış mekânlar için ideal çözüm oluyor. Seri beyaz, antrasit, moka ve kremin en özel tonlarını renk geçişleriyle sunuyor.


Özgünlük ve Doğallık Meraklılarına: Terra Nova

 

Güneşin batmasıyla azalan gün ışığından esinlenilerek tasarlanan Terra Nova serisi, geometrik desenli romantik dekorları ve natürel renkleriyle, mekânlara farklı bir tarz katıyor. Sıcak ve çağdaş bir atmosfer yaratan serinin, 8 desen alternatifi bulunuyor. Vanilya, taba, nero ve moka renkleriyle sunulan seri, kaydırmazlık özelliğiyle dikkat çekiyor.


Geri Dön