19 / 04 / 2024

vitra serileri

vitra serileri

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor.

Vitra Metropole serisi ile banyolara zarif çözümler buluyor!

VitrA’nın Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’ nın imzasını taşıyan Metropole serisi, yaratıcı çözümleriyle dar banyolarda yer kazandırıyor. Seri, kişisel banyo deneyimini zarif mimari çözümlerle birleştiriyor...

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi!

VitrA ile Kentin Hayalleri Bursa’da gerçekleştirildi. Bursalılar soruyor: “Bina rantının yarattığı delirmişlik halini ortadan kaldırmak için ne yapmalıyız?”...

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

vitra serileri Haberi

vitra serileri

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor. Soğuk havalarda donmalara, hamam veya otel banyolarında yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısıyla, uzun ömürlü kullanım sağlıyor.


Doğanın Farklı Renkleri: Matrix

Matrix, dokunma hissi uyandıran 3 yüzey seçeneği, çok özel 10 renk ve 3 ebat alternatifiyle modüler bir porselen karo sistemi sunuyor. VitrA’nın üstün tasarım ve üretim yetkinliği ile hazırlanan yeni yüzey alternatifleri Matrix Sistemi’ni tamamlıyor. Yenilikçi ve ilham veren Matrix, tasarımlara derinlik kazandırmak, istenen kombinasyonları özgürce yaratmak için rehber oluyor.


Taze, Doğal, Modern: Fango Mix

Dünyanın saygın tasarım ödüllerinden Reddot Product Design Award, Interior Innovation Award sahibi Fango Mix, konutlarda, ticari yapılarda ve...