28 / 03 / 2024

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülü

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülü

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra 3 markayı bünyesine kattı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri ve Vitra markası, 1 milyar euroluk cirosuyla dünyada sektör 8'incisi oldu. Grup, son iki yılda Burgbad, Engers ve Villeroy gibi 3 önemli markayı da bünyesine kattı

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapı ürünleri sektörü yılı 13 milyar dolarla kapatacak!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülü Haberi

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülü

VitrA; Terra Nova, Fango Mix, Deja Vu, Versus seramik serileri ve Memoria Black banyo serisiyle, “Good Design 2015” ödülünü almaya hak kazandı.

Temel yapı malzemelerinin, modern ve doğal renk paletiyle bir araya getirildiği porselen karo serisi Fango Mix, çağdaş binaların yaratılmasına yardımcı oluyor. Farklı boyutlarda sunulan koyu gri, beyaz ve Noce renklerine sahip seri, dış ve iç mekânlarda kullanılabiliyor. 

El yapımı cotto görünümlü seramik serisi Terra Nova; vanilya, taba, siyah ve mokadan oluşan dört renk seçeneği ve büyük ebatlarıyla dikkat çekiyor. Doğal fonlara entegre edilmiş “patchwork” dekorlarıyla ise farkını ortaya koyuyor. 

Damask ve geometrik desenlerin günümüzün teknolojileriyle yeniden yorumlandığı Deja Vu seramik serisi, doğal taş efektli fonla kullanılabiliyor. Altın baskılı dekor ve bordürleriyle, rafine ve şık bir alternatif sunuyor.

Silver Fantasy mermerini doğala...