28 / 03 / 2024

VitrAnın yeni ürünleri

VitrAnın yeni ürünleri

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altın yeni sahneye bomba gibi girerken asıl şampiyon belli oldu! Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın

Altın, yeni yıla bomba gibi girerken, 2023 yılının asıl şampiyonu belli oldu. Buna yatırım yapan köşeyi hızla dönecek! Hemen bakın!

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Bim’den ucuza çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni kataloğunda çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri satışa sunacaklarını duyurdu. Peki hangi anne ve bebek ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Peşin fiyatına 6 taksitli çeyiz ürünleri bugün BİM’de! BİM 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Bim marketlerde bugün itibariyle birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri satışta. İşte Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

VitrAnın yeni ürünleri Haberi

VitrAnın yeni ürünleri

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.Ticari yapılarda da kullanılan beton dokulu seriler, işlem görmemiş ham görünümleriyle alışılagelmişin dışında bir atmosfer yaratıyor.

Parlak göz alıcı dokusu ve çarpıcı desenleriyle Ice & Smoke serisi, günün ilk saatlerinden aldığı ilhamla, yaşam alanlarına doğal ışığı yansıtıyor. Sıcak gri tonlarının ve beton dokusunun hakim olduğu seri, 80x80 cm, 60x60, 40x80 cm ve 10x80 cm boyutlarında, iç ve dış mekân seçenekleriyle sunuluyor.

Dinamik formlarla sofistike çizgileri bir araya getiren Piccadilly serisi, betonun sağlamlık ve katıksızlığını dekorasyona yansıtıyor. Ortama zarif ve ağırbaşlı bir hava katan seri, modern görünümüne klasik bir dokunuş ekleyen çiçek motifleri ve kesme bordür alternatifiyle fark yaratıyor.

Uptown serisi, mimari ve dekorasyonda popüler olan...