20 / 04 / 2024

Vitrin Evleri kampanyaları

Vitrin Evleri kampanyaları

Vitrin Evleri güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Nefis Çankaya Evleri'nde 1.361 TL’den başlayan taksitlerle!

Başkent Ankara’nın en önemli bölgelerinden Çankaya’nın merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam sunan Nefis Çankaya Evleri, ayrıcalıklı yaşam düşleyenlere özel kampanyalar başlattı.

Kozyatağı Vitrin nerede?

Toplam 122 adet daireden oluşan Kozyatağı Vitrin Evleri 6 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Peki Kozyatağı Vitrin nerede?

İlkbahar Evleri ödeme planı!

İlkbahar Evleri ödeme planı kapsamında kampanyalar devam ediyor. Alanları minimum 51 metrekare olarak tasarlanan dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Evleri satış ofisi!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Evleri satış ofisi telefon numarası olan; 0 212 471 04 20'yi arayabilirsiniz.

Sur Yapı Vitrin'de 15 Nisan'a kadar yüzde 15 indirim!

Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede yükselen Vitrin projesi, 239 konuttan meydana geliyor. Sur yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi kampanyalarına 15 Nisan'a kadar devam edecek.

Vitrin Evleri güncel fiyatları!

Vitrin Evleri güncel fiyatlarına göre 1+1 daireler 340 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 52 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyası!

Sur Yapı Vitrin Evleri'nde peşinat kampanyasına göre teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanarak taksitlendirme ve kalan yüzde 25 peşinatı ise Aralık 2016 tesliminde ödenebiliniyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatları 287 bin TL ile 1 milyon 261 bin TL arasında farklılık gösteren Sur Yapı Vitrin Konutları 289 tane daireden meydana geliyor. İşte Sur Yapı Vitrin Evleri teslim tarihi...

Sur Yapı Vitrin Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları minimum 52 metrekare, maksimum ise 286 metrekare şeklinde dizayn edildi. Peki Sur Yapı Vitrin Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Vitrin Evleri 'nde 1 od 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi...

Sur Yapı Vitrin Konutları ödeme koşulları!

Toplam 289 adet konuttan meydana gelen Sur Yapı Vitrin Evleri 'nde yer alan dairelerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. İşte Sur Yapı Vitrin Konutları ödeme koşulları...

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık!

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık daire sayısı 289 olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 287 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin'de 287 bin liraya 1+1!

Sur Yapı Vitrin Evleri Sultangazi'de 45 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 286 tane daire yer alan projede 1 oda 1 salon daireler 287 bin TL'den satışa sunuluyor.

Vitrin Evleri kampanyaları Haberi

Vitrin Evleri kampanyaları

Vitrin Evleri projesinde sauna, oturma ve dinlenme alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları ve yüzme havuzu, fitness merkezi, kafe, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Vitrin Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 239 adet daireden oluşan projede dairelerde teras ve göl manzarası bulunuyor.


Vitrin Evleri projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dairelerin Aralık 2016'da teslim edileceği proje TEM otoyoluna yakın bir bölgede, Maslak-Levent hattına 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Vitrin Evleri projesi projesinde ödeme planına göre yüzde 25 peşinatı ise teslimde ödeniyor, teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız ev için yüzde 75 kredi kullanılarak sadece taksit sağlanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Vitrin Evleri güncel...