25 / 04 / 2024

Vivense kimin

Vivense kimin

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Özel sektör çalışanlarının maaşı ne olacak? Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkileyecek? 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini resmen duyurdu. Özel sektör çalışanlarına maaş şoku! Maaşlarda gelir vergisi depremi! Kimin maaşı nasıl etkilecek? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Kimin maaşı kaç TL olacak? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam ışıkları yandı! Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? Kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Şimdi bakın! 

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Vivense’den 500 TL indirim kuponu fırsatı! Vivense 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Vivense markası Sonbaharın Favorileri başlığı altında satışa sunduğu ürünlerin alışverişinse sepette indirim kuponu veriyor. İşte kampanya detayları..

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Hemen ek göstergeli maaş rakamlarına bakın!

2023 itibariyle hayata geçecek 3600 ek gösterge düzenlemesiyle milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşları ve ikramiyeleri yükselecek. Peki 3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? 3600 ek gösterge maaşlarda nasıl etkili olacak? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilen tüm ayr

3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek? Bu tabloya hemen bakın!

'3600 ek gösterge ile kimin maaşı kaç TL'ye yükselecek?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek? 3600 ek gösterge ile maaşlar yükselecek mi? İşte 3600 ek göstergedeki son durum...

Vivense koltuk takımlarında yüzde 45 indirim. İşte 30 Eylül 2022 Vivense fiyat listesi

Vivense, eylül efsanelerinin son gününde akıl almaz fiyatlar ve çok sayıda alternatifle karşımıza çıkıyor. Koltuk takımlarında yüzte 45’e varan indirimler yapan Vivense’nin fırsatlarını kaçırmayın.

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Vivense kimin Haberi

Vivense kimin

GEÇMİŞİ henüz beş yıl. Bugün 20'nin üzerinde showroomu olan iddialı bir üretim firmasının sahibi. Türkiye genelinde online satış sitesi üzerinden mobilya ve ev dekorasyon ürünleri satan girişimci Kemal Erol, showroom’larında müşterilerin bazı ürünleri görmesine olanak sağlıyor. Türkiye’nin ilk online mobilya markası olarak satışa başlayan Vivense, önümüzdeki dönemde Berlin’de de bir mağaza açmayı planlıyor. 2017’yi 105 milyon TL ciro ile kapatan firmanın bu yılki hedefi 200 milyon TL. Vivense, bugüne kadar 81 ilde 300 binden fazla eve mobilya satmış. Firma, arka planda yaklaşık 350-400 üreticiyle çalışırken, mobilyaların sevkiyatı ve montajı için yaklaşık 50 kişilik bir operasyon merkezi kurmuş. İnegöl’deki 10 bin metrekarelik bu merkezde mobilyaların kalite kontrolleri yapılıyor. Tasarımlarıyla özellikle gençleri kendisine çeken Vivense’nin kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol...