19 / 04 / 2024

vizyon dumankaya fiyatları

vizyon dumankaya fiyatları

Dumankaya İnşaat Kartal'da biri ofis ikisi rezidans olmak üzere toplam üç bloktan oluşan Vizyon adlı projeye başlıyor. Projenin mimarı ise Japon Tatsuya Yamamoto.

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ’na 10 dakika uzaklıkta bulunan projede daire alanları 36 metrekareden başlıyor. Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları 458 bin TL 'den başlıyor.

Bahçeşehir Hi-Fit Dumankaya fiyatlar!

Toplam 630 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede 630 adet daire yer alıyor. Bahçeşehir Hi-Fit Dumankaya fiyatlar 188 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Flex Office Dumankaya fiyatları!

Flex Office Dumankaya fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Home officelerin yer aldığı projenin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Hi-Fit Dumankaya fiyatları!

Hi-Fit Dumankaya fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen Hi-Fit projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Dumankaya Hi-Fit fiyatları 99 bin TL'den başlıyor!

Bahçeşehir'de inşa edilen ve 2 rezidandan oluşan Dumankaya Hi-Fit daireleri fiyatları 99 bin TL'den başlıyor.Projede kapsamında hazırlanan binalar 28 ve 32 katlı olarak tasarlanıyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen ve 2 rezidans kulesinden meydana gelen Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit fiyatları 99 bin liradan başlıyor. Parojede bloklar 28 ve 32 katlı olarak tasarlanıyor.

Bahçeşehir Hi-Fit Dumankaya'da lansmana özel 99 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Hi-Fit Dumankaya projesinde, lansmana özel fiyatlar uygulanmaya başladı. Fiyatların 99 bin TL'den başladığı projede peşin veya vadeli ödemelerde yüzde 20 indirim yapılabiliyor. Projenin 2016 yılında teslim edilmesi hedefleniyor.

Dumankaya Trend Kurtköy Konutları'nda 188 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Dumankaya Trend Kurtköy Konutları projesinde 188 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV ile alıcılarına çeşitli ödeme yolları sunuyor.

Dumankaya Hi-Fit projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla hi-Fit projesini satışa çıkardı. Stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin mevcut olduğu yeni projede satış fiyatları 99 bin TL'den başlıyor...

Modern Collection Dumankaya daire fiyatları!

Dumanakaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Modern Collection Dumankaya daire fiyatları bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Dumankaya Modern Collection projesinde 60 aya kadar sıfır faiz fırsatı...

Dumankaya Adres Natura Tuzla daire fiyatları!

Dumankaya Adres Natura Tuzla daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Dumankaya Adres Natura projesinde tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Dumankaya Ritim İstanbul güncel fiyatlar! 180 bin 900 TL'ye!

Dumankaya Ritim İstanbul güncel fiyatlar 180 bin 900 TL'den başlayarak, 2 milyon 319 bin 300 TL'ye kadar çıkıyor. Dumankaya Ritim İstanbul'da teslimler Mayıs 2015'te yapılıyor...

vizyon dumankaya fiyatları Haberi

vizyon dumankaya fiyatları

Dunmankaya İnşaat tarafından Kartal'da E-5 karayolunun deniz tarafında olan Vizyon adlı proje 100 milyon dolara mal olacak. Kartal Vizyon, 33 katlı ve 24 katlı iki rezidans bloğu ile 18 katlı bir ofis bloğundan oluşuyor.

 

20 bin metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan proje 340 daireye ev sahipliği yapacak. Vizyon'da 37 ile 53 metrekare arasında değişen stüdyo, 55 ile 61 metrekare arasında 1+1, 78 ile 102 metrekare arasında 2+1 ve 116 ile 131 metrekare arasında 3+1 daireler yer alacak. Mimar Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan Dumankaya...