24 / 04 / 2024

Vladimir Putin sığınak

Vladimir Putin sığınak

Rusya’nın nükleer bir savaşa karşı hazırlandığı hatta Putin’in Moskova’da 12 milyon vatandaşını alabilecek kapasitede devasa yer altı sığınakları inşaa ettiği belirtiliyor.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

Buğday fiyatları Putin'in açıklamalarıyla uçuşa geçti! Ekmeğe zam kapıda!

Ekmeğe arka arkaya gelen zamlardan sonra elektrik ve doğalgaza da yeni zamlar geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'tahıl koridoru açıklaması ile buğday fiyatları da zirve yaptı. Buğday, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra ekmeğe de yeni zam göründü. 

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

Putin'den ruble kararı! 1 Rus rublesi kaç TL?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, doğal gazı dost olmayan ülkelere ruble karşılığında satma kararı Avrupa ülkelerini ayağa kaldırdı. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu açıklama sonrasında yüz binlerce kişi rubleyi araştırmaya başladı...

Rus istihbarat servisi Putin'e darbe yapacak iddiası

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçme planı haberi gündemi sallamışken ülkede Putin'e darbe hazırlığı yapıldığı iddia edildi.

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, seyahat edecek ya da tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.

Vladimir Putin sığınak Haberi

Vladimir Putin sığınak

ABD ile Rusya arasında gittikçe gerilen ilişkilerde durum nükleer boyutlara ulaştı.


Rusya’nın nükleer bir savaşa karşı hazırlandığı hatta Putin’in Moskova’da 12 milyon vatandaşını alabilecek kapasitede devasa yer altı sığınakları inşaa ettiği belirtiliyor.


İngiltere basınının iddiasına göre Rusya ABD’den kendilerine gelebilecek bir nükleer saldırıya karşı önlem alıyor.  Öyle ki Devlet Başkanı Vladimir Putin doğuda yaşanavilecek nükleer bir savaşa karşın 12 milyon kişilik Moskova'yı içine alabilecek kapasitede  yer altı sığınakları inşaa ettirdi.


Rus yetkililer Suriye konusunda Kremlin ile Washington arasında yükselen tansiyonun  bir nükleer savaşa sebep olabileceğini belirtti.  Cuma günü ABD’den Rusya’ya nükleer bir saldırı olabileceğini iddia eden Rusya, geçtiğimiz gün  ABD ile "plütonyum" anlaşmasını askıya almıştı. Putin tarafından imzalanan kararla Rusya ABD’nin düşmanca tavırları ve koşullardaki köklü değişiklikleri gerekçe göstermişti.


Rusya ve ABD, 29...