24 / 04 / 2024

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.



Rusya- Ukrayna savaşı ardından Avrupa’nın Rusya’ya tutumu devam ediyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'de Avrupa’nın yaptırımlarına karşın, doğal gaz akışını kesmesinin ardından, Avrupa için Türkiye'de bir doğalgaz merkezi kurabileceğini yönünde açıklama yaptı.

Putin’in bu açıklamasının ardından dünyanın gözünü bir anda Türkiye'ye çevirirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Türk sanayicilerinde de büyük bir heyecan oluşturan açıklama, uzun vadeli yatırımlar için de güvence oluşturdu.

Başta Avrupa’dan olmak üzere, birçok sanayicinin dünyadaki enerji savaşları nedeniyle yeni yatırımlar yapmadığını aktaran Türk iş insanları, " Tüm dünyada oluşan bu ortamda bu açıklamayla Türkiye için gelecek vizyonu oluştu. Bu Türkiye ve bizler için büyük bir moral oldu. Gerçekleştirilecek uzun vadeli yatırımlar için de bir güvence sağladı" açıklamasını yaptı.

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön