24 / 04 / 2024

putin

putin

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

'Türkiye gaz fiyatlarını belirleyen ülke olabilir'

Putin'in "Türkiye'de gaz merkezi kurabiliriz" açıklamasının yankıları sürüyor. Türkiye ve Rusya tarafı çalışma yapılması için talimat verirken, AB konuyla ilgili bir değerlendirme yapmaktan kaçındı. Öneri iş dünyasında ise fırsat olarak görüldü. İşte konuyla ilgili son gelişmeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Putin'in Türkiye ile ilgili doğal gaz açıklaması büyük yankı uyandırdı

Avrupa'ya gaz sevkiyatı konusunda alternatifler arayan Rusya'dan Türkiye'de Avrupa'nın en büyük gaz merkezini kurabiliriz açıklaması geldi. Açıklama yurt içinde ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırdı.

Erdoğan'dan ilginç açıklama Yüksek faizi savunan kimse kalmadı Putin de düşürüyor

Erdoğan faizleri yükselterek enflasyonla mücadele yaklaşımının dünyada da bittiğini, bu yaklaşımı dile getirenlerin de ciddiye alınmadığını söyledi.

Bloomberg'ten Türkiye ile ilgili çok konuşulacak doğalgaz iddiası

Bloomberg, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile görüşerek doğalgazda indirim ve TL ile ödeme isteyecek.

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılıyor! İlk yakıt getirildi

Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni bugün gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rus lider Vilademir Putin uzaktan canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı

Rus gazı için yeni hamle! Değişiyor...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle "dost olmayan" Batılı ülkelerin, Rus doğal gazına yönelik borçlarını dolar veya avro gibi yabancı para birimleriyle ödemelerine izin verildi.

Putin’den Avrupa’ya ödeme kolaylığı! Borçlarını öyle de ödeyebilecekler…

Rusya – Ukrayna Savaşı başladığından bu yana savaşa tepki gösteren Avrupa ülkeleriyle Rusya arasında gerilim devam ederken, Putin cephesinden olumlu adım geldi. Rus liderin söz konusu ülkeleri “dost olmayan ülke” olarak tanımlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Ruslar Sinop’a nükleer santral için düğmeye bastı

Rosatom’un Genel Müdürü Aleksey Lihaçev Akkuyu’dan sonra sıra Sinop için de müzakerelere başladıklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Putin ile bir araya geldiği görüşmede Sinop konusunu gündeme getirmişti.

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

'Türkiye gaz fiyatlarını belirleyen ülke olabilir'

Putin'in "Türkiye'de gaz merkezi kurabiliriz" açıklamasının yankıları sürüyor. Türkiye ve Rusya tarafı çalışma yapılması için talimat verirken, AB konuyla ilgili bir değerlendirme yapmaktan kaçındı. Öneri iş dünyasında ise fırsat olarak görüldü. İşte konuyla ilgili son gelişmeler

putin Haberi

putin

Rusya- Ukrayna savaşı ardından Avrupa’nın Rusya’ya tutumu devam ediyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'de Avrupa’nın yaptırımlarına karşın, doğal gaz akışını kesmesinin ardından, Avrupa için Türkiye'de bir doğalgaz merkezi kurabileceğini yönünde açıklama yaptı.

Putin’in bu açıklamasının ardından dünyanın gözünü bir anda Türkiye'ye çevirirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Türk sanayicilerinde de büyük bir heyecan oluşturan açıklama, uzun vadeli yatırımlar için de güvence oluşturdu.

Başta Avrupa’dan olmak üzere, birçok sanayicinin dünyadaki enerji savaşları nedeniyle yeni yatırımlar yapmadığını aktaran Türk iş insanları, " Tüm dünyada oluşan bu ortamda bu açıklamayla Türkiye için gelecek vizyonu oluştu. Bu Türkiye ve bizler için büyük bir moral oldu. Gerçekleştirilecek uzun vadeli yatırımlar için de bir güvence sağladı" açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE’NİN REKABET GÜCÜ ARTAR

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamalarının sanayiciler...