19 / 04 / 2024

Vodafone Arena inşaası

Vodafone Arena inşaası

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena inşaası Haberi

Vodafone Arena inşaası

İnönü Stadı'nın yerinde yeniden inşaası nedeniyle iç saha maçlarını, Konya, Ankara gibi şehirlerde oynayan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Fatih Terim Stadı'nı emaneten kullanan Beşiktaş, bu zorlu dönemi camiaya belgesel diliyle anlatacak. Belgesel, stadın açılışına yetiştirilecek.


İnönü Stadı'nın yıkılmasının ardından 3 yıldır maçlarını diyar diyar gezerek oynayan Beşiktaş'ın çektiği çile belgesel olacak. İç saha maçlarını, şehir dışında Konya ve Ankara'da yapan, İstanbul'da ise Olimpiyat Stadı ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı mesken tutan siyah-beyazlılar, yavaş yavaş Vodafone Arena Stadı'na kavuşuyor. Beşiktaş'ta geçen iki sezonda kaçan şampiyonluklar, stadın olmamasına bağlanırken, camiada Vodafone Arena heyecanı her geçen gün yükseliyor. Bu sezon yeni evinde en az bir maç yapmak isteyen siyah-beyazlıların, evinden ayrı geçirdiği 3 senede yaşadıkları çekilecek bir belgeselle beyaz ekrana taşınacak.


MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYEN...