28 / 03 / 2024

Vodafone Arena projeleri

Vodafone Arena projeleri

Güneş enerjisinden faydalanmak için şeffaf plakalarla donatılan Vodafone Arena, günlük 500 KWA elektrik üretimi yapacak. Kendi elektriğini karşılayacak stat geri kalan elektrik enerjisini de satacak.

Vodafone Arena'da çatı işlemleri başlayacak!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan müjde geldi. Orman yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona ile karşılaşmak istediklerini söyledi.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.

Vodafone Arena'nın çatısı 1 ayda yükselecek!

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’da, çatı kaldırma işleminin yüzde yüz güvenlik ön planda tutulacağı için sürecin uzayabileceği ve işlemin tam olarak bitmesinin 1 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'da kritik haftaya girildi!

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena projeleri Haberi

Vodafone Arena projeleri

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadyumu olacak Vodafone Arena'daki son durumu değerlendiren Beşiktaş İnşaat A.Ş Genel Müdürü İhsan Coşkun, yeni stadın güneş enerjisiyle elektrik üretip, satacağını söyledi. 

Yıkımına 3 Haziran 2013'te başlanan İnönü Stadyumu'nun yerine yapılacak Vodafone Arena'nın inşaatı 7 Aralık'ta başladı. Stadın belirlenen tarihte yetişemeyeceği söylentilerini yanıtlayan Coşkun, stadı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın belirttiği ağustos ayına yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. 

Coşkun, "Günde 3 vardiya 150 işçi ile 7 -24 çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda da herhangi bir aksaklık yok. Stadı belirtilen tarihe yetiştirmek için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz" dedi. 

Vodafone Arena'nın çok amaçlı konser ve diğer organizasyonlarda da kullanılacağı üzerine herhangi bir drenaj sorunuyla karşılaşma olasılığını değerlendiren Coşkun, "Bu stat inşasında en önemli unsur. Maç sahada oynanacak. 

Siz ne kadar iyi bir...