28 / 03 / 2024

Vodafone Arena tribünleri

Vodafone Arena tribünleri

Yapımı süren Vodafone Arena'nın son teknolojiyle donatılacak muhteşem bir stat olacağını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, engellilerin de gelip rahat müsabaka izleyebilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirtti.

Vodafone Arena'nın inşaatını hızlandırmak için tribünlerin isim hakları satılacak!

Vodafone Arena' nın inşaatı için Spor Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto teşkilatından destek isteyen yönetim, tribünlerin isim haklarını da satma kararı aldı...

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimleri verilecek!

Metin Albayrak, Vodafone Arena’da tribünlere efsanelerin isimlerinin verileceğini açıkladı. Albayrak, yeni statta kale arkası tribünlere Şeref Bey ve Baba Hakkı isimlerinin verileceğini, basın tribünün isminin ise Vedat Okyar Basın Tribünü olacağını beli

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı monte edildi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor. BJK TV'nin canlı yayınla duyurduğu haberde çatı inşaatının son durumu hakkında bilgiler sunuldu.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Vodafone Arena'dan iyi haber!

YAPIMI süren Vodafone Arena'dan iyi haber geldi. Vodafone Arena Statik Proje Mühendisi ve çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, "Çatı inşaatının iskeleti tamamen kapatıldı ve monte edildi. " dedi.

Vodafone Arena tribünleri Haberi

Vodafone Arena tribünleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampından ayrılmadan önce SABAH'a yapımı süren Vodafone Arena Stadı ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Son teknoloji ile donatacakları yeni stada herkesin hayran kalacağını vurgulayan Orman, özellikle engelliler için yapacakları özel tribünün UEFA standartlarının bile üzerine çıkacağını belirterek şunları anlattı:  


Engelliler için özel bir tribün yapacağız. Örneğin görme engellilerin özel kulaklıklarla maçı dinlemelerini sağlayacağız. 


Hem teknolojik hem de sosyal bir stat olacak. 


UEFA standartlarının üzerinde çalışmalarımız var. Olmuşken en iyisi olsun diyoruz.  


Öyle bir ışıklandırma sistemi var ki görüntü kalitesi Premier Lig'in üzerinde olacak.  


Basını unutmadık. 210 kişilik tribün yapıyoruz. Hepsi masalı. Led TV'li. 500 metrekareye yakın ağırlama salonu var. Ben o alanı özellikle büyüttürdüm. 


Herkes stadın ne zaman biteceğini soruyor. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soran yok. 


Rahmi...