29 / 03 / 2024

Vodafone Arenada son durum ne

Vodafone Arenada son durum ne

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Vodafone Arena’da flaş gelişme!

5 Nisan'da açılacak olan Vodafone Arena'nın çimleri konusunda sıcak bir olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi Vodafone Arena'nın çimlerinin yeniden hibrit olmasına karar verdi.

Vodafone Arena'da son durum ne?

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerden yükselmeye başladı.

Vodafone Arena'dan son kareler!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. İnşaatı son sürat devam eden Beşiktaş Vodafone Arena'nın Eylül ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor...

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, Vodafone iş birliğiyle bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında müşterilerin 150 TL kazanacağını duyurdu. İlgili kampanyasına yönelik detayları ve son katılım tarihini de paylaşan Ziraat Bankası, müşterilerin acele etmesi gerektiğini belirtti.

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

Vodafone'dan Oppo A16'ya inanılmaz indirim sakın kaçırmayın! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vodafone, son zamanların en çok araştırılan uygun fiyatlı telefonu Oppo A16'ya indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Oppo A16 fiyatları ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, son dönemde pek çok kişi tarafından araştırılan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Xiaomi fritöz fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone çekilişle iPhone 13 veriyor! Son 2 gün! İşte iPhone 13 4 Nisan 2022 listesi...

Vodafone' un mobil uygulaması Vodafone Yanımda, çekilişle iPhone 13 veriyor. Peki, Vodafone Yanımda iPhone 13 çekilişinin sonuçları açıklandı mı? Kim kazandı? iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte tüm sorularınızın cevabı...

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Vodafone Arenada son durum ne Haberi

Vodafone Arenada son durum ne

Beşiktaş’ın açılmasına günler kalan yeni stadı Vodafone Arena’nın inşasını üstlenen BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi’ne bağlı olarak taşeron hizmet veren Ortadoğu Birlik İnşaat’ın çalışanı Ali Babuca ve arkadaşları, 8 Eylül 2014’te saat 03’te uykudan kaldırılarak, iş başı yaptırıldı. Kendisinden beton dökmesi istenen Babuca, beton aracına yürürken üçüncü kattan yere düşerek, zemine çakıldı. Beli kırılan 28 yaşındaki Babuca, memleketi Adıyaman’a döndü.


BEŞ AY ÖNCE ‘KORKULUK KONSUN’ DENİLMİŞ

Soruşturma kapsamında, taşeron şirketin iş güvenlik uzmanı Paşa Kaya’nın kazadan beş ay önce, 18 Nisan ve 16 Mayıs 2015’te yazmış olduğu uyarı niteliğindeki iki tutanağa ulaşıldı. İlk tutanakta, Babuca’nın düştüğü asansör boşluklarına korkuluk konması önerilerek, şöyle deniliyor:

* Tüm çalışanlar emniyet kemeri takacaklar

* Döşeme kenarlarında merpen, asansör ve şaft boşluklarında düşmeye karşı korkuluklar yapılacak

*...