24 / 04 / 2024

Vodafone Arenanın maaliyetini kim karşıladı

Vodafone Arenanın maaliyetini kim karşıladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone'dan iPhone 13'e indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni ve en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13'e büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! Peki, Vodafone'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 12'ye inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en beğenilen cihazlarından biri olan iPhone 12'ye inanılmaz bir indirim uyguladı! Peki, Vodafone'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en gözde akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden ! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Tükenmeden alın! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Yeni fiyatları pek çok kişiyi şaşırtacak! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arenanın maaliyetini kim karşıladı Haberi

Vodafone Arenanın maaliyetini kim karşıladı

Beşiktaş, 100 milyon dolar artı KDV’ye mal olan Vodafone Arena’yı kendi cebinden yaptı. Vodafone Arena Stadı, Bursaspor maçı ile açılacak ve Beşiktaş taraftarı uzun süredir hasret kaldığı stadına kavuşacak. Sportif anlamda Beşiktaşlılar için büyük mutluluk kaynağı…


Ancak işin bir de finansman boyutu var. Vodafone Arena’yı birlikte dolaştığımız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşadıkları zorlukları anlatırken, finansmanı nasıl karşıladıklarını sordum. Öyle ya, Beşiktaş’ın son yıllarda yaşadığı mali krizi hepimiz biliyoruz. Fikret Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını söyledi.


Locaları satarak parasıyla stadı yapmışlar. Vodafone’un inşaat sürecine doğrudan bir katkısı yokmuş. Vodafone, sponsorluk sözleşmesi gereği kulübe yıllık ödeme yapacak. Orman, bu noktada Vodafone’un maddi güvence sağlamasını da önemli bulduklarına dikkat çekti.


Fikret Orman, gayrimenkul sektöründe de faaliyetlerde...