18 / 04 / 2024

Vodafone İstanbul Maratonu rekor katılım

Vodafone İstanbul Maratonu rekor katılım

Vodafone Türkiye’nin bu yıl üçüncü kez ismini verdiği, dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone İstanbul Maratonu’ nun 36’ncısı, 16 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

N Kolay Yarı İstanbul Maratonu ne zaman, Maraton nerede koşulacak?

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'na 65 ülkeden yabancı sporcu katılacak. Maraton 17 yıllık tarihinde en fazla kayıt alınan yarış olacak. Yarışa 650'den fazla yabancı sporcu katılacak.

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına geçici durdurma!

stanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dün sabah saatlerinde Vodafone Arena Stadı'nın inşaatına giderek çalışmaların 'geçici' olarak durdurulduğu kararını yetkililere bildirdi.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı neden durdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, Vodafone Arena Stadı inşaatına giderek, çalışmaların durdurulması kararını yetkililere tebliğ etti.

Vodafone İstanbul Maratonu rekor katılım Haberi

Vodafone İstanbul Maratonu rekor katılım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve bu yıl "#birsebebivar" sloganıyla koşulacak olan Vodafone İstanbul Maratonu, 36. yılında en yüksek koşucu kaydı rakamına ulaştı. Şu ana kadar 21 binin üzerinde koşucunun kayıt yaptırdığı maratona, 13-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Maraton Expo'da alınmaya devam edilecek geç kayıtlarla 25 bini aşkın çipli koşucunun katılması bekleniyor.2012'de 13 bin koşucu katılmıştı, bu yıl bunun ikiye katlanması bekleniyor


Önceki senelere oranla katılımda ciddi bir artışın gözlemlendiği organizasyonda en yüksek artış 42 km maratonunda oldu. 2012'de 3.838, 2013'te 4.229 kayıtlı 42 km koşucusu yarışırken Vodafone 36. İstanbul Maratonu öncesinde bu rakam, 3 senede yaklaşık yüzde 31 artış göstererek 5.538'e yükseldi. 15 km koşusunda ise bu yıl 6.530 kayıtlı sporcu koşacak. 10 km koşusu ise...