28 / 03 / 2024

Vodafone Red Academy binası

Vodafone Red Academy binası

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Vodafone, Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin İstiklal Caddesi'ndeki yeni binasının açılışını yaptı.

Vodafone Red'de kaçırılmayacak fırsat! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone; inanılmaz bir fırsat ile geldi. Vodafone, "Vodafone Red'de kaçmaz Eylül fırsatı! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye!" kampanyasını başlattı. Peki, kampanya kapsamında yer alan tarifelerin fiyatları ne kadar? İşt

Vodafone Red Academy Taksim'de açıldı!

Şirketin kurumsal eğitim ve gelişim merkezi Vodafone Red Academy 550 metrekare alana sahip 7 katlı bir binada hizmet veriyor.

Vodafone Red Academy'nin Taksim'deki binası açıldı!

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Vodafone, Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin İstiklal Caddesi'ndeki yeni binasının açılışını yaptı.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısının yapımına başlandı!

Kabası büyük ölçüde tamamlanan Vodafone Arena'nın çatısının yapımına dün itibariyle başlanması taraftarın heyecanına heyecan kattı. Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi.

Beşiktaş USA'dan Vodafone Arena'ya 15 bin dolar!

Beşiktaş USA Derneği, 2015 yılı balosu Amerika'da yaşayan Türkler arasında büyük ilgi gördü.Beşiktaş USA Derneği, 2015 yılı balosundan elde edilen gelirden 15 bin doları Vodafone Arena İnşaatı'nda kullanılmak üzere kulübe verdi...

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

"Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın bu sezonun ikinci yarısında hizmete girmesi planlanıyordu, 2. sezona yetişmeyen Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor...

Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran 2013'te ilk kazmayı vurmasıyla sembolik olarak yıkımına başlanan BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılan yeni stadın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi.

İşte Vodafone Arena'daki 1 yıllık değişim!

1 yıl arayla çekilen iki fotoğraf Beşiktaş Vodafone Arena'daki değişimi gözler önüne serdi. İşte inşaatı 24 saat aralıksız devam eden BJK Vodafone Arena'nın son hali...

Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi planlanan Vodafone Arena 41 bin 903 koltuk kapasiteli olacak. İşte Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar...

Vodafone Arena'da şu ana kadar 20 bin 500 ton demir kullanıldı!

BEŞİKTAŞ'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arenanın kaba inşaatında sona gelindi. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olarak inşa edilen Vodafone Arena'nın kaba inşaatının kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena'da geri sayım sürüyor!

Türkiye ile Beşiktaş Kulübü arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla "Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak inşa edilen Vodafone Arena'da inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi 24 milyon TL maliyetle hayata geçirildi!

Vodafone, yeni Dijital Operasyon Merkezi'ni hayata geçirdi. Son teknolojilerle inşa edilen Dijital Operasyon Merkezi, yaklaşık 24 milyon TL'lik yatırımla hayata geçti...

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi kurdu!

Vodafone Türkiye, yeni Dijital Operasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. En son teknolojilerle inşa edilen merkez, 24 milyon TL’lik yatırımla kuruldu. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.

Vodafone Red Academy binası Haberi

Vodafone Red Academy binası

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin kurumsal eğitim ve gelişim merkezi Vodafone Red Academy'nin yeni binası İstiklal Caddesi'nde hizmet verecek.


Vodafone'un Türkiye'nin en dijital akademisi yapmaya hazırlandığı Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi, organizasyonel gelişim ve verimlilik için farklı dijital öğrenme araçlarından oluşan bir bütünleşik iletişim akademisi olarak tasarlandı.


Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi, toplam 550 metrekare alana sahip 7 katlı bir binada hizmet veriyor. Her odası farklı eğitim şekillerine göre tasarlanan bina, Vodafone'un farklı lokasyonlardaki çalışanlarını eğitim ve çalıştaylar için iş ortamı dışında tek çatı altında topluyor.


Diğer yandan, Akademi binasının hemen altında Vodafone bayisi olması da katılımcılara müşteri deneyimini gözlemlemek için avantaj sağlıyor. Binada eğitim salonlarının yanı sıra çalışanlara zengin bir...