16 / 04 / 2024

Vodafone Red Academy'nin Taksim'deki binası açıldı!

Vodafone Red Academy'nin Taksim'deki binası açıldı!

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Vodafone, Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin İstiklal Caddesi'ndeki yeni binasının açılışını yaptı.



Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin kurumsal eğitim ve gelişim merkezi Vodafone Red Academy'nin yeni binası İstiklal Caddesi'nde hizmet verecek.


Vodafone'un Türkiye'nin en dijital akademisi yapmaya hazırlandığı Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi, organizasyonel gelişim ve verimlilik için farklı dijital öğrenme araçlarından oluşan bir bütünleşik iletişim akademisi olarak tasarlandı.


Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi, toplam 550 metrekare alana sahip 7 katlı bir binada hizmet veriyor. Her odası farklı eğitim şekillerine göre tasarlanan bina, Vodafone'un farklı lokasyonlardaki çalışanlarını eğitim ve çalıştaylar için iş ortamı dışında tek çatı altında topluyor.


Diğer yandan, Akademi binasının hemen altında Vodafone bayisi olması da katılımcılara müşteri deneyimini gözlemlemek için avantaj sağlıyor. Binada eğitim salonlarının yanı sıra çalışanlara zengin bir kaynak arşivi sunan kütüphane ile şirket içi ve dışı önemli etkinlik ve kutlamaların yapılabileceği teras katı da bulunuyor.


Türkiye'nin en dijital akademisi olacak


Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde eğitime katılanlar, akademiye girdikleri anda kendilerini kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi içinde buluyor. Akademi'nin eğitim takvimi, eğitmen ve katılımcı bilgileri, eğitim değerlendirmeleri, kütüphaneden kitap alımı ve teslimi gibi işlemler, mobil uygulama üzerinden takip edilebiliyor.


Aynı şekilde, bina içindeki Beacon cihazlarıyla katılımcıların eğitimlere katılım durumları otomatik olarak izlenebiliyor. Ayrıca, tersyüz öğrenme modeli ile sınıf içi eğitimde dijital öğrenme araçlarının kullanımıyla yaşam boyu öğrenme modeli uygulanıyor.


Organizasyonel gelişim ve verimlilik için farklı dijital öğrenme araçlarından oluşan karma bir gelişim programının uygulandığı Akademi'de kurum kültürüne etki edecek değişim ve dönüşüm projeleri farklı gelişim araçlarıyla destekleniyor. 


Vodafone müşterilerinin memnuniyeti için Türkiye'nin Dijital Dönüşüm liderlerini eğitmeyi hedefleyen Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi, Türkiye'nin en dijital akademisi olma vizyonuyla yenilikçi gelişim çözümleri sunuyor.


Bu vizyonun bir uzantısı olarak, merkezin açılışında tüm davetlilere Sanal Gerçeklik (VR) gözlüğü dağıtıldı. Büyük ilgi gören gözlükler, akıllı telefonlara indirilen mobil uygulama üzerinden 3 boyutlu görüntü etkisi sunarak katılımcılara sanal gezinti deneyimi yaşattı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, Türkiye'nin Dijital Dönüşüm liderlerini desteklemek üzere bir Bütünleşik İletişim Akademisi kurma kararı verdiklerini belirtti.


Vodafone Türkiye olarak, ticari başarılarının temelinde insan kaynağının olduğu bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Kalay, şöyle devam etti:


"Kendi alanında en iyilerin çalıştığı bir iş yeri olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, en iyi yetenekleri bünyemize katmakla kalmıyor, onların uzun vadeli gelişim ve kariyer planlamalarını yapabilmelerini de sağlıyoruz. İnsan Kaynakları stratejilerimizi sürekli öğrenmeye, öğretmeye ve bu yolla performansımızı daha ileri noktalara taşımaya dayalı bir anlayış üzerinde kurguluyoruz. Öğrenen ve öğreten bir kültür yaratma hedefiyle hayata geçirdiğimiz kurumsal eğitim ve gelişim merkezimiz Red Academy, bundan böyle tüm çalışanlarımızı ve ekosistemimizdeki tüm paydaşların çalışanlarını yeni Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nde tek çatı altında bir araya getirecek. Merkezimiz, ekosistemimizdeki 43 bin kişiye açık."


Kalay, mobil teknolojilerle donattıkları yeni merkezin katılımcılara kişiselleştirilmiş bir eğitim imkanı sunacağını ifade ederek, Great Place to Work ödülü sahibi bir kurum olarak, Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi ile hem çalışanlarına hem de sektöre gelişim alanında yaptıkları yatırımlara devam edeceklerini belirtti.


AA


Geri Dön