19 / 04 / 2024

Vogue Bomonti konut teslimleri

Vogue Bomonti konut teslimleri

Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Vogue Bomonti projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vogue Bomonti metrekare fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor...

Mahall Bomonti İzmir'de yarısı peşin ödemelerde 12 ay vade sıfır faiz fırsatı! 

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 457 adet konut inşa edildi.

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

The Bomonti Residences: Nidapark Bomonti'nin adı değişti!

Nidapark Bomonti projesinin adı The Bomonti Residences olarak değişti. Projede 565 adet konut bulunuyor.

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Sinpaş Queen Bomonti ödeme planı 2018!

Sinpaş GYO imzası taşıyan  Bomonti Queen Central Park projesinde 4 bin 950 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor..

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri!

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri 4 bin 950 TL'den başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 653 bin TL'den başlıyor.

  Bomonti Queen Central Park fiyat 2018!

1+0'dan 3,5+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Queen Central Park Bomonti'de daire fiyatları 653 bin TL'den başlıyor...

Bomonti'de 2+1 konutlar geri dönüş süresinde avantajlı!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com’un verilerine göre Bomonti'de ortalama konut fiyatı 738 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017!

Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan Mahall Bomonti projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor. Proje 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana geliyor. İşte İzmir Mahall Bomonti fiyat listesi 2017...

Vogue Bomonti konut teslimleri Haberi

Vogue Bomonti konut teslimleri

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilen Vogue Bomonti Evleri 19 katlı tek blok olarak  Ayse Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 60 daire yer alıyor. 


Vogue Bomonti Şişli projesinde; çocuk oyun alanları, metro servis hizmeti, güvenlik, fitness, concierge hizmeti gibi sosyal imkanlar mevcut. Projede teslimler 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 


Vogue Bomonti metrekare fiyatları!


Vogue Bomonti metrekare fiyatları 5 bin 400 TL’den başlıyor. Nişantaşı, Bomontiada, E-5 ve Dolmabahçe Tüneli’nin hemen yanında konumlanan Vogue Bomonti Evleri; Taksim’e, Mecidiyeköy’e ve Boğaz Köprüsü’ne 2 dakika, Piyalepaşa Tüneli’ne 2 dakika, Havaalanı’na 3 dakika ve Beşiktaş’a 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Adres: Bomonti Akar Cad. No: 40 Şişli – İstanbul


Tel: 0212 922 0 922

Web: www.voguebomonti.com

Gizem...