28 / 03 / 2024

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iletişim

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iletişim

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayan tarafından kuruldu.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iletişim

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayan tarafından kuruldu.

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü gayrimenkul almak,...