27 / 04 / 2024

vs ermayesi

vs ermayesi

Gen Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gen Yatırım sermayesi hakkında bilgi yayınladı. Gen Yatırım sermayesi hakkındaki bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz...

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

 Powertec saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Saçlara hem şekil verip hem de kalıcı olmasını sağlamak neredeyse jöle vs.. gibi zararlı maddeleri kullanmadan imkansız. Powertec saç kurutma makinesi ile bu hayaliniz gerçek olacak Peki Powertec saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vs Grup Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sakine Nalan Simer tarafından kuruldu.

Çvs Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvs Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Çavuş tarafından kuruldu.

Ödenmeyen apartman aidatı için icra takibi olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, '1822 haneli bir sitede oturuyorum. Kendi kafalarına göre aidat toplamaya kalkıyor. Ödemeyenlere gecikme cezası tatbik ediyor ve hatta gecikme cezasını ödemeyenleri de icraya vereceklerini söylüyor. İcraya verilirsek, bir de icra masrafı vs. öder miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Sitede kiracılar ve borcu olanlar ortak alanları kullanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemiz 21 bloktan oluşan bir yazlık site. Bazı daireler günlük, haftalık vs. kiraya veriliyor.Yönetim kiracıları ve aidat borcu olan kat maliklerini havuza almıyor, bu doğru mu? Eski yönetim bir dernek kurmuş, böyle bir derneğin varlığı olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Teslim edilmeyen inşaat projelerinde fesih hakkı doğar mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Belediye ve müteahhit ortaklığında yapılan inşaattan daire aldık. Bugün itibarıyla bize teslim edilmesi gereken tarih geçti ama asıl mesele inşaatın durdurulmasıdır. Proje dışı inşaat yapılmış vs. Haklarımız nelerdir? ' sorusunu yanıtladı.

Borç karşılığı verilen tapu nasıl geri alınır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Rahmetli babam tapu üzerindeki 4 katlı binayı baskıyla vermek zorunda kalıyor. Borç, mülkiyetin 5’te 1’i bile değil ve tapuda işlem yapılırken hiç bir ücret ödenmiyor. Dekont vs de yok. Biz bu tapumuzu nasıl geri alırız?' sorusunu yanıtladı.

Babanın ikinci evliliğinden edinilen mirasta çocuğun hakkı var mı?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kızımın babası, benden boşandıktan tekrar evlendi.İkinci evliliğini yaptıktan sonra ikinci eşinden de boşandı ve bir hafta önce de öldü. İkinci evliliği sırasında eşine bir ev bir otel vs. almış. Şimdi kızımın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Vs Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vs Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vakkas Sarp tarafından kuruldu. 

Giresun Doğankent sosyal tesis projesinde çalışmalar sürüyor!

Proje kapsamında; (düğün salonu, çocuk parkı, aile çay bahçesi,göl manzaralı kamelyalar vs.) ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sosyal Tesis Projesi halısaha çevresinde, yer ile ilgili şartların oluşması halinde hayata geçirilecek.

vs ermayesi Haberi

vs ermayesi

Gen Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul Kotasyon Bölümü Müdürlüğü'nün 23.01.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02-166/01217 sayılı yazısı kapsamında, 

Seri VIII, No:54 sayılı Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 17. maddesine istinaden Şirketimizin hali hazırda kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu olmadığını beyan...